I-a promis un loc de îngrijitoare în Italia, însă a constrâns-o să se prostitueze 10 ore pe zi

Fracturi și echimoze. În această stare a fost adusă o tânără româncă care trăia într-o locuință improvizată la Ostia, căreia i s-a luat celularul, a fost bătută și obligată să se prostitueze 10 ore pe zi. Venise în Italia cu speranța că va lucra ca îngrijitoare.

Exploatatorul său, P.S.R., român de 26 de ani, a fost arestat de Poliția de Stat.Anchetele agenților Comisariatului Lido au început în urma unei semnalări privind o fată lovită și înfricoșată găsită pe o proprietate privată la Infernetto. A fost dusă la spital și cu ajutorul unui interpret polițiștii au aflat ce pățise.

Fata a povestit că a cunoscut un conațional care, după ceva vreme, a convins-o să se mute cu el în Italia promițându-i un loc de muncă ca îngrijitoare. Însă odată sosită în Italia situația s-a dovedit a fi cu totul alta.

Până când, profitând de un moment de neatenție a călăului său, a reușit să fugă și, după ce a sărit peste o poartă, a alergat sute de metri reușind să se ascundă pe proprietatea pe care a fost găsită.

A fost dusă la spital, unde medicii i-au diagnosticat fracturi și echimoze vindecabile în 30 de zile. Ancheta a confirmat declarațiile victimei tânărul a fost arestat. Se află la închisoarea Regina Coeli cu acuzațiile de ținere în sclavie, exploatarea prostituției și viol.