Calabria, doi minori români violați de învățătorul italian, constrânși la abuzuri sexuale

I-a constrâns pe cei doi băieți prin intermediul unor violențe și amenințări să sufere acte sexuale și să se masturbeze și să-i facă același lucru și lui. O poveste dezgustătoare care a dus la arestarea unui fost învățător în Calabria.

Profitând de condițiile de inferioritate fizică și psihică a băieților, de naționalitate română, la acea vreme minori, învățătorul F.C. i-a constrâns de mai multe ori, sau în orice caz determinat, să sufere acte sexuale care constau în a-i pune să se masturbeze, să-l masturbeze pe el și în alte prestații de natură sexuală.Carabinierii de la unitatea Santo Stefano in Aspromonte l-au arestat pe pedofil și l-au plasat în arest domiciliar, în executarea unui mandat de arest preventiv solicitat de procuratura din Reggio Calabria și emis de judecătorul de instrucție de la acel tribunalul local.

Bărbatul este un fost învățător în școli secundare de primul grad, iar pentru el acuzațiile sunt grave: viol continuat asupra a doi băieți de origine română care, la momentul faptelor, nu împliniseră paisprezece ani.

Episoadele pentru care este anchetat dascălul datează din anul 2015, când se ocupa de efectuarea de lecții după școală în propria locuință și ar fi primit în diferite și autonome circumstanțe doi băieți care necesitau ajutor cu studiile.

Cei doi copii ar fi fost constrânși, prin intermediul violenței și amenințării la abuzuri sexuale. F.C i-a constrâns să se masturbeze, apoi să-l masturbeze pe el sau în orice caz să sufere acte de natură sexuală.

Judecătorul de instrucție a considerat echitabil cadrul acuzator și subzistente necesitățile preventive, acceptând astfel cererea formulată de procuratură și plasându-l pe fostul învățător în arest la domiciliu.