Advertisement

O italiancă i-a lăsat o avere de milioane de euro românului care avea grijă de ea

O infirmieră din Lido (Venezia), Paola Fagarazzi,  pensionară,  a lăsat o moştenire de cîteva milioane de euro românului care, în ultimii ani de zile, în calitate de administrator, avut grijă mai întâi de mama ei, apoi de ea. Mai mult, românul a administrat şi patrimoniul imobiliar acumulat de-a lungul anilor.

Duminică, 15 ianuarie, Paola Fagarazzi, de 57 de ani, a fost găsită decedată în casă, în jurul orei 9.30, de îngrijitoarea care, zilnic, se ducea să o asiste. Imediat îngrijitoarea a telefonat la 118 şi administratorului, acesta din urmă cerând apoi intervenţia carabinierilor din Lido pentru a constata situaţia. Niciun mister: certificatul medical emis de Suem este clar, moartea a survenit din cauze naturale.

De la acelaşi administrator s-a aflat apoi că femeia era proprietara întregii clădiri de locuinţe în care locuia, cu şase apartamente, şi că avea o avere de milioane pentru care D.G. a fost numit  moştenitor unic.

Cu toate acestea, există posibilitatea apariţiei unei dispute privind împărţirea moştenirii din partea unor posibile rude care până acum, însă, nu şi-au făcut apariţia.

Astfel D.G., român, şi-a văzut răsplătită fidelitatea, scrie Il Gazzettino , trecând de la calitatea de administrator al femeii care trăia singură în casă, la cea de moştenitor unic.

Şi la Lido, aşadar, există o poveste similară celei care a fost în centrul atenţiei, lunile trecute, nu fără polemici din partea nepoţilor, privind moştenirea lui Raimondo Vianello şi a Sandrei Mondaini, care şi-au lăsat întreaga avere cuplului de filipinezi care timp de 19 ani a avut grijă de cele două iubite personaje din lumea spectacolului.

Rudele ar putea contesta testamentul

Şi, tocmai pentru a evita riscul unor posibile neînţelegeri între rudele care ar fi putut revendica un eventual drept asupra moştenirii din Lido, în aşteptarea realizării formalităţilor birocratice, procurorul, Giovanni Zorzi, a încredinţat, prin intermediul forţelor de ordine intervenite la faţa locului, cheile locuinţei în care trăia femeia pe via Jacopo Cavalli, în custodia municipalităţii din Lido, ca reprezentant instituţional în teritoriu.