Ravenna, un român și-a pierdut soția și copilul de 5 luni în accident cu mașina: era beat la volan, a pierdut controlul mașinii

O mamă de 25 de ani și fiul acesteia de 5 luni au murit într-un accident rutier care s-a produs sâmbătă 18 martie la Lugo, provincia Ravenna. Tragedia a avut loc pe via De’ Brozzi.

Mașina, un Fiat Multipla care circula în direcția localității Lugo, s-a răsturnat în dreptul unui sens giratoriu, rotindu-se de mai multe ori înainte să se oprească, astfel încât copilașul și scăunelul său au fost aruncați pe astfalt.Micuțul a murit pe loc, iar mama a decedat la scurt timp după internarea la spitalul din Lugo.

Tatăl, Constantin Cristinel Mărunțelu, român,  de 24 de ani, care era la volan, este în stare gravă, dar viața sa nu e în pericol.

Grav este și faptul că acesta conducea mașina fără a avea permis de conducere și s-a dovedit a fi pozitiv la testul alcoolemiei.

Mai mult, acesta a declarat celor de la echipele de intervenție că a fost lovit de o altă mașină, în timp ce mergea pe jos.