in

Violată și torturată de o bestie: povestea unei românce de 16 ani, ținută închisă de un italian

«Prima dată m-a întrebat dacă sunt virgină. M-a bătut când i-am spus că nu vreau să fac sex cu el. Într-o zi a început să-mi țâșnească sânge din cap din cauza loviturilor. Apoi Vincenzo a luat un cuțit, m-a rănit la o mână și mi-a spus: te dezbraci sau trebuie să reîncep? După ce am fost violată, am rămas închisă în casă pe întuneric, fără să pot merge la toaletă». Aceasta este o reconstituire a faptelor efectuată de procurori privind situația adolescentei, Valerica (nume imaginar) de 16 ani din Aprilia, care a avut curajul să reacționeze și să fugă, după ce a fost sechestrată de italian mai multe săptămâni.

Vincenzo Cioffi, de 23 de ani, fusese cunoscut de românca din Aprilia cu cinci luni înainte în piazza Garibaldi din Napoli.

Cioffi fusese violent și cu fosta iubită din Portici, rămasă însărcinată după o relație cu el. În timp ce fosta iubită îi năștea la spital fetița, pe care nu a recunoscut-o, el era ocupat cu violarea și agresarea Valericăi, pe care o închisese într-o încăpere dintr-o fostă școală din apropiere de tribunalul din Santa Maria Capua Vetere, ocupată abuziv de mai multe familii.

Românca de 16 ani, fugită de acasă din cauza unor neînțelegeri cu noul partener de viață al mamei, a suferit torturi săptămâni la rând, între 12 august și 16 septembrie. «Vincenzo mă obliga să țin picioarele depărtate, dacă nu voiam să fac sex îmi stingea țigări pe sâni. O dată a luat un cuțit, mi-a pus mâna pe masă și m-a întrebat dacă mi-e frică», a povestit medicilor de la Spitalul Dono Svizzeri din Formia, care i-au acordat primele îngrijiri.

Profitând de o zi în care Cioffi nu închisese încăperea cu un lacăt și o bucată de lemn bătută în cuie, cum obișnuia, Valerica a fugit din clădirea de pe via De Simone din Santa Maria Capua Vetere și s-a urcat într-un tren cu destinația Scauri. Acolo a văzut-o un carabinier și a dus-o la spital. Când și-a furnizat datele personale, s-a descoperit că mama sa o dăduse dispărută. Italianul a fost arestat de carabinierii din Santa Maria Capua Vetere pe 29 decembrie.

Adolescenta va fi audiată în prezența unui psiholog pentru a se consolida cadrul probatoriu împotriva italianului. Acesta este acuzat de sechestrare de persoană și vătămare corporală gravă.

CITEȘTE ȘI:

Doi frați italieni au ucis o româncă pentru 500 de euro, 30 de ani de închisoare

Româncă bătută și violată de soțul devenit monstru din cauza jocurilor de noroc: ”Nu valorezi nimic, ești o nulitate”

Turistă violată lângă Colosseum, a fost arestat un român de 40 de ani: Eduard Oprea voia să fugă din Italia

Roma, italiancă maltratată şi violată 11 ani de concubinul român

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Generația uitată”: Copiii vânduți din orfelinatele României se întorc să-și caute părinții naturali

Iată violatorul în serie de la Padova. Infirmierul român mai făcuse două victime