in

Deputatul de diaspora Mihai Voicu, dat dispărut de colegii din organizație: ”S-a văzut pe un scaun călduț în Parlamentul României”

Biroul Politic al PNL Marea Britanie a votat, pe 28 mai, retragerea sprijinului politic deputatului Mihai Voicu, ales la scrutinul de iarna trecută în circumscripția 43 Diaspora.

Alex Ostafe, președintele PNL Marea Britanie și vicepreședinte PNL Diaspora, a declarat pentru ziarulromanesc.net că Voicu nu a luat legătura până acum cu liberalii din Marea Britanie care l-au sprijinit în campania electorală.

Totodată, „de când s-a văzut pe un scaun călduț în Parlamentul României domnul deputat pe circumscripția 43 s-a făcut parcă nevăzut”, a mai declarat Ostafe. Având în vedere greutățile legate de Brexit cu care se confruntă românii din Regatul Unit, deputatul Voicu nu s-a interesat niciodată de soarta acestora”, a mai afirmat președintele PNL Marea Britanie.

De asemenea, „Voicu nu a binevoit să vină la alegerile PNL Diaspora care au avut loc la București, sfidând astfel colegii liberali care au venit din toată lumea, de la mii de kilometri”, a mai spus Alex Ostafe.

Președintele PNL Marea Britanie cere și celorlalte organizații din Diaspora care au muncit în campania electorală pentru alegerea lui Mihai Voicu să facă același lucru și să îi retragă acestuia sprijinul politic.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Udine, accident tragic pe șoseaua Ferrata: 2 tineri români morți și un rănit în stare foarte gravă

Român – DA! Român de pretutindeni – NU!