in

Grillo: «Europa este faliment total. Trump? Lumea are nevoie de oameni puternici»

Legat de Donald Trump «sunt destul de optimist». «Politica internațională are nevoie de oameni puternici» precum Trump și Putin, președintele rus «este cel care spune lucrurile cele mai raționale în politică externă».

Sunt afirmații dintr-un interviu acordat săptămânalului francez Le Journal du Dimanche de liderul M5S Beppe Grillo, care se declară de acord cu câteva puncte cheie ale politicii economice protecționiste a noului președinte SUA: «A spus că marile companii vor rămâne în SUA și relansează întreprinderile mici și mijlocii. Sunt de acord cu toate acestea».

«Am citit una dintre cărțile sale, în care spune lucruri destul de raționale, privind necesitatea, de exemplu, de a readuce activitatea economică în interiorul Statelor Unite», a explicat Grillo, «Trump pare moderat, mass-media a deformat punctul său de vedere și doar s-a adaptat la ceea ce se spunea despre el. Percepția pe care o avem despre el este de aceea deformată».

Bilanțul Europei este «un faliment total», a spus apoi Grillo. UE este «o mașină enormă, cu două parlamente la Bruxelles și Strasburg, pentru a satisface francezii».

Grillo, printre altele, a explicat: «Eu sunt pentru o Europă diferită, în care fiecare stat își poate adopta propriul sistem fiscal și monetar. Aș vrea eurobonduri, un Euro devalorizat cu 20% pentru țările Europei meridionale, protecția produselor noastre în fața celor provenite din străinătate, o reviziuire a deficitului bugetar cu 3%. Nu reușesc să găsesc spiritul Europei».

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Padova, orgiile preotului Andrea Contin: sex cu enoriașele în casa parohială

Permis de conducere gratuit pentru toți imigranții din Italia, o păcăleală care a prins