in

Diana Şoşoacă, despre o candidatură la prezidenţialele din 2024: «Dacă românii mi-o vor cere, o să o fac»

Diana Șoșoacă a dezvăluit că nu exclude posibilitatea de a candida la președinție în 2024. Senatoarea a subliniat că „o parte a poporului român“ deja s-a gândit la asta, însă ea e de părere că pentru a ocupa funcția „trebuie să ai legături externe foarte mari“.

„Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari. Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României. Și, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac“, a spus Diana Șoșoacă, la Realitatea Plus.

Senatoarea consideră că poate n-ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat de sfatul pe care i l-a dat IPS Teodosie.

„Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în politică: «Acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui. Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea!» Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus că de aici ai făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (în Parlament – n.r.) ne mai poți ajuta“, mărturisește Șoșoacă.

Şoşoacă este senator independent după ce a fost exclusă din AUR, formaţiune pe lista căreia a intrat în Parlament.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În timp ce prețul cuprului explodează, guvernul vinde Moldomin, al doilea cel mai mare zăcământ de cupru din România

dan diaconescu

Dan Diaconescu se întoarce! Lansează un film serial și moneda CryptoDani