in

Filtre la intrarea în Baia Mare, oprite în principal mașinile de Italia, românii conduși spre punctele de carantină

Filtru cu mascați pe drumul Satu Mare – Baia Mare. Mașinile înmatriculate în Italia sunt oprite de echipaje ale Inspectoratului de Poliție și ale Inspectoratului de Jandarmi, fiind vizați toți românii care vin din zonele roșii.

S-a format coadă pe drumul ce leagă municipiile Satu Mare și Baia Mare, după ce oamenii legii au format filtre la intrarea în Baia Mare. Sunt oprite în principal mașinile de Italia, iar toți românii care vin din zona roșie sunt conduși spre punctele de carantină.

Traficul la ora 15:

Timpul de aşteptare pentru maşini, pe sensul de intrare în România, conform site-ului poliției de frontieră, este de maxim 30 de minute, iar traficul este cotat drept ”intens”, potrivit informaţiilor afişate. Timpi mari de așteptare, cca. 50 de minute, sunt doar la vama Giurgiu.

Șeful Poliției de Frontieră, chestorul Ioan Buda, a anunțat, marţi, că în ultimele două săptămâni, zeci de mii de români s-au întors din Italia. “Din Italia sau cei care au tranzitat Italia din 23.02 și până în prezent au intrat în țară 40.612 persoane, dintre care peste 34.000 români și 3.80 italieni, 2.800 alte cetățenii”, a declarat Inspectorul General al Poliției de Frontieră.

Potrivit regulilor, toți românii care vin din Italia trebuie să intre în carantină. Iar mulți refuză. 

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Frosinone, îngrijitoare română, a falsificat testamentul bătrânului, încerca să-și însușească 400.000 de euro

Ai casă în Italia, luată cu credit ipotecar? Guvernul a decis suspendarea plății ratelor