in

Italienii dau mai mult de muncă românilor, se deschide o nouă fabrică de mașini de cafea în Bihor

Grupul De’Longhi a achiziţionat un nou centru de producţie în România, în localitatea Mădăraş, judeţul Bihor, unde compania va angaja 500 de persoane, conform unui comunicat al firmei.
Share it!

Platforma industrială are 25.000 metri pătraţi, iar o parte dintre echipamentele existente vor fi folosite în viitoarea activitate de producţie.

“Tranzacţia este menită să sprijine creşterea organică urmărită de Grup pentru principalele pieţe, în concordanţă cu strategia de reducere a timpului de producţie şi livrare a produselor companiei, menţinând acelaşi nivel ridicat de calitate şi control al producţiei. În această nouă locaţie, compania va angaja peste 500 de persoane şi, având la bază experienţa de succes a fabricii din Cluj, va consolida prezenţa Grupului în regiune”, se menţionează în comunicat.

Cu o cifră de afaceri de peste două miliarde de euro, Grupul De’Longhi este activ în proiectarea, fabricarea şi distribuţia aparatelor de preparare a cafelei, a aparatelor de gătit, a aparatelor de aer condiţionat şi radiatoarelor, precum şi a aparatelor de îngrijire a domiciliului.

Compania operează una dintre cele mai mari fabrici din grup în Jucu, judeţul Cluj, pe platforma de 65.000 mp pe care a preluat-o în februarie 2012, unde anual produce peste 4,4 milioane de unităţi.

La uzina din Jucu, compania produce espressoare complet automate marca De’Longhi, mixere şi blendere de mână marca Braun, precum şi espressoare cu capsule pentru una dintre companiile sale partenere.

De’Longhi Group a deschis în 2018 şi un birou comercial în România. Cea mai mare parte a producţiei locale este exportată în ţări precum Marea Britanie, Franţa, Germania, Australia.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Peste 1.200.000 de români trăiesc în Italia, Biserica a venit în sprijinul lor prin înființarea a tot mai multe parohii

Ivrea, a omorât două femei pe trecerea de pietoni, româncă de 27 de ani, arestată și acuzată de dublă crimă stradală