in

Marcel Pavel a fost infectat. Alertă maximă în Antena 1. Îndrăgitul cântăreţ a participat la o emisiune în ultimele zile

marcel pavel infectat

Alertă maximă la Antena 1, unde Marcel Pavel, care a participat, în ultimele zile, la filmările noului sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Surse medicale apropiate de acest caz au declarat că şi Ozana Barabancea, unul dintre juraţii show-ului de la Antena 1, a fost depistată pozitiv cu COVID-19 şi a fost internată în spital joi la prânz, scrie gandul.info.

De asemenea, testele de ultimă oră arată că prezentatorul Andrei Ștefănescu ar fi infectat cu COVID-19, ceea ce transformă Antena 1 într-o adevărată ”bombă biologică”. Potrivit surselor noastre, acesta este asimptomatic și așteaptă acum al doilea rezultat al testelor.

Concret, echipa s-a reunit săptămâna trecută, pe 8 iunie. Cum au trecut mai puțin de două săptămâni până când Marcel a manifestat simptomele și a fost confirmat cu Covid-19, toți colegii lui ar trebui să se testeze.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, spunea artistul cu câteva ore înainte de a afla rezultatul testului pentru coronavirus.

În prezent, Marcel Pavel s-ar afla internat într-un salon de la etajul 1 al Institutul “Matei Balş” din Bucureşti, alături de alţi doi pacienţi. Atât el, cât şi Ozana Barabancea urmează să fie ţinuţi sub stricta supraveghere a medicilor până în prima parte a lunii iulie. Jurata emisiunii se află în aceste momente într-o rezervă a Secției pentru copii a Spitalului ”Matei Balș”, întrucât unitatea medicală nu mai are locuri de internare în saloanele destinate pacienților adulți.

Contactată pentru a oferi detalii sau o declaraţie, Ozana Barabancea a răspuns foarte tăios: “Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”.

Începe valul doi al pandemiei? China s-a întors la restricții din cauza coronavirusului, mii de zboruri anulate, noi măsuri de carantină

Româncă de 40 de ani, îngrijitoare în Italia, și-a pierdut viața după ce a alunecat și a căzut pe scări