in

Personal medical din România, selectat pe bază de voluntariat, va acţiona la Milano timp de 14 zile, transportat de o aeronavă militară

O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române transportă marţi medici şi asistenţi medicali români în Italia, pe ruta Bucureşti – Timişoara – Milano, informează Ministerul Apărării Naţionale.

Potrivit MApN, aeronava militară a decolat din Baza 90 Transport Aerian Otopeni cu patru medici şi asistenţi medicali la bord. La Timişoara, unde aeronava va face escală, se vor îmbarca încă 10 membri ai echipei medicale, care este însoţită de un ofiţer de legătură din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Personalul medical din România, selectat pe bază de voluntariat, va acţiona la Milano, timp de 14 zile, sub egida Mecanismului de protecţie civilă al Uniunii Europene, în sprijinul sistemului medical italian, în contextul măsurilor de combatere a epidemiei COVID-19. 

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Italia, înregistrarea care a șocat opinia publică italiană: bătrân de 85 de ani, lovit și trântit la pâmânt, de medicul său de familie VIDEO

Slujba de Înviere se va ţine fără credincioşi

Ce se întâmplă cu slujba de Înviere: «La miezul nopţii, vom aprinde lumânarea, vom cânta “Hristos a înviat” şi ne vom ruga»