in

S-a întors din Italia cu mașină de 30.000 de euro, polițiștii i-au confiscat-o din fața casei

Un Audi de 30.000 € a fost luat de poliţişti din faţa casei unui bărbat din Borşa. Acesta abia îl adusese din Italia, nici nu apucase să îl înmatriculeze. Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial a Poliției de Frontieră Maramureș au indisponibilizat un autoturism marca Audi Q3, în valoare de 140.000 lei, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de autoritățile din Italia.

În data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 12.30, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control în zona de competență, un echipaj din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș a identificat pe o stradă de pe raza orașului Borșa, un autoturism marca Audi Q3, an de fabricaţie 2017.

Cu ocazia unor verificări specifice, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este semnalată, în bazele de date, ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Italia, cu doar o zi înainte.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 140.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș până la finalizarea cercetărilor, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Româncă de 51 de ani, găsită moartă în râul Garigliano, acuzată în trecut că a încercat să fure bani şi bunuri de la bătrâni

Caravate, român mort la doar 19 ani în accident rutier, era portar la echipa de fotbal locală