in

Un român din Italia a cumpărat un combinat chimic din România, de la Ioan Niculae, la un moment dat cel mai bogat român

Omul de afaceri Ioan Niculae, la un moment dat cel mai bogat român, vinde combinatul chimic Viromet Victoria, parte a grupului Interagro, unui român care deține în Italia o companie de trading de îngrășăminte, metanol și alte produse chimice

Astfel, potrivit informațiilor Profit.ro, Viromet va fi preluat prin intermediul unei firme înființate anul acesta în România și controlate integral de către SCAEP Giurgiu Port. Tranzacția poate fi finalizată luna viitoare.

În prezent, Viromet este deținut de Niculae prin intermediul offshore-ului cipriot Whitbread Holdings Limited, care are aproape 98% din capitalul social al combinatului, deținere în valoare nominală de peste 46 milioane lei.

Operatorul portuar de marfă este controlat în proporție de peste 78% de către omul de afaceri Gabriel Ticea. Acesta deține și conduce în Italia o firmă de trading de îngrășăminte, metanol și alte produse chimice, Romital SRL, cu sediul principal în Milano.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nou scandal despre Poliția Română: o fată din Galați, plină de sânge pe stradă, doi polițiști sunt anchetați pentru că nu au intervenit

Latina, tânăr de 18 ani, a murit sub ochii tatălui, după ce a băut o bere rece și întrat în mare