in

Italianul care a ucis și fiert un copil român în sodă caustică a încercat să se sinucidă

Cetăţeanul italian acuzat că ar fi omorât în bătaie copilul concubinei sale după care i-ar fi topit trupul în sodă caustică a încercat să se sinucidă în arestul Poliţiei Sibiu. Este al treilea incident deosebit de grav înregistrat în arest în ultimul an, după ce un deţinut a evadat iar un cetăţean austriac acuzat de pedofilie s-a spânzurat.

Cetăţeanul italian suspect în crima care a îngrozit o ţară întreagă a încercat să-şi ia zilele în arestul IPJ Sibiu în cursul lunii mai, dar incidentul nu a fost făcut public de către reprezentanţii instituţiei, scrie adevarul.ro.

”În noaptea de 15/16 mai 2016, în jurul orei 04:45, un bărbat, arestat preventiv, a încercat să se sinucidă prin strangulare. Zgomotul produs a fost sesizat de agenţii de poliţie care au intervenit de îndată şi au sesizat medicul unităţii. Aşa cum am precizat incidentul s-a produs în cursul nopţii, în timpul programului de somn al persoanelor aflate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, acestora asigurându-se, potrivit art. 37 alin. 3 din Regulamentul privind organizarea şi funcţionarea locurilor de reţinere şi arest preventiv din unităţile de poliţie, 8 ore de somn neîntrerupt”, se arată în răspunsul remis la solicitarea Adevărul de către IPJ Sibiu.

Bărbatul care a încercat să se spânzure în arest este cetăţean italian şi este suspect într-un caz de omor de o cruzime rar întâlnită.

”S-a reţinut că, în urmă cu trei ani, inculpatul Z.A. (în vârstă de 44 ani), aflându-se la domiciliul său din satul Zlagna, com. Bârghiş, jud. Sibiu, împreună cu concubina sa O.T.I. şi copilul acesteia, minorul L.A.V., în vârstă de 4 ani, deranjat fiind de o manifestare isterică a minorului, l-a introdus în casă şi i-a aplicat mai multe lovituri în zona feţei şi a pieptului. Urmare a intensităţii loviturilor primite, minorului L.A.V. i s-a făcut rău, a vomat, în scurt timp s-a învineţit şi a decedat.

După decesul minorului L.A.V., inculpatul Z.A. a săpat o groapă în locuinţa sa unde a introdus corpul minorului, după care s-a deplasat în mun. Tg. Mureş de unde a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică. La momentul revenirii la domiciliul său, inculpatul Z.A. a dezgropat cadavrul minorului, l-a pus într-un cazan pe sobă, a adăugat apă şi soda caustică şi timp de mai multe ore a întreţinut focul cazanului până la momentul la care corpul minorului s-a transformat într-un lichid gelatinos. Pentru a-şi şterge orice urmă a faptei, inculpatul Z.A. s-a deplasat cu autoturismul proprietate pe malul râurilor Târnava Mare şi Mureş unde a aruncat atât cazanul cât şi lichidul gelatinos reprezentând corpul minorului decedat”, arăta Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu într-un comunicat remis presei atunci când bărbatul a fost reţinut.

CITEȘTE ȘI:

Acuzat de pedofilie: pensionar italian de 70 de ani, arestat în România

Dosarul Diaspora a fost îngropat. Gorghiu: ”Democraţie a la PSD!”

Veste bună pentru românii care au lucrat la ”negru” în străinătate: vor putea plăti retroactiv pentru pensie

Un oficial din MAE a găsit soluția la problemele românilor: Să facem ce-au făcut nemții după Hitler

Boldrini: ”Comunitatea românească, peste 1.100.000 de bărbaţi, femei şi copii contribuie la creşterea noastră”,

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Canada se pregătește să ridice vizele pentru români pentru a nu risca acordul de liber-schimb cu UE

Bancnota de 50 de euro iese la pensie. Iat-o pe cea nouă – VIDEO