in

Badantele, supărate pe bătrânii italieni: “Libidinoșii, au impresia că ne pot cumpăra, că li se cuvine totul!”

Filmuletul prezentat săptămâna trecută de Vremea nouă, care arăta cum o badantă din Bârlad primea avansuri sexuale de la bătrânul pe care îl îngrijea, a stârnit furia româncelor plecate la muncă în Italia. “Libidinosii, au impresia că ne pot cumpăra, că li se cuvine totul!”, „Ferească Dumnezeu cu rasa asta de mosnegi, îi caută moartea pe acasă si ei vor sex. Numai noi stim prin ce chin si suferintă trecem”, sunt doar câteva dintre reacțiile româncelor la filmuleț.

Multe dintre ele au povestit că, la rândul lor, au primit astfel de avansuri, chiar dacă încercau să fie cât mai distante și să nu le provoace instinctul sexual. “Acum lucrez la un mos care are un fiu de 36 ani. Observ că mă mai privește cu subînțeles din când în când și că ar vrea să-mi propună ceva, dar îl evit. Încerc să mă îmbrac cât mai decent, iar când mă duc să fac baie, încui ușa”, a povestit o îngrijitoare.

“Nu îti place? Bine gata! Îl bag înapoi în pantaloni (n.r. organul genital masculin). O lăsăm asa. Te-ai dus cu unu’ si cu altu’, iar cu mine nu vrei…”, sunt cuvintele unui bătrân în vârstă de 84 ani, pe nume Giovanni, care i-a făcut avansuri directe unei bârlădence angajate printr-o agentie să îi îngrijească.

Pentru că, de multe ori româncele nu sunt crezute când dau în vileag comportamentul bătrânilor, aceasta a filmat momentul în care bărbatul îsi scoate organul genital si îl flutura în fata femeii. “De ce trebuie să văd eu asta? Ce vrei să facem? Eu am sot, nu am venit aici ca prostituată. Eu trebuie să mă odihnesc. Giovanni, ceea ce mi-ai spus tu prostii. Stii? Nu ti-e rusine? Câti ani ai? Eu sunt ca si fiica ta. Nu am venit aici ca prostituată, ci ca să te ajut pe tine. Giovanni, du-te si dormi, nu mai face prostiile astea. Nu mai veni pentru lucruri de genul acesta”, îi spune femeia. Înainte de a se retrage, acesta mai face o încercare: “Dar o facem diseară? Nu? Bine, am să vorbesc cu doamna (n.r.reprezentantul agentiei) că nu îmi convine de tine”. “Vrei să te duci la doamna? Du-te, nu e nicio problemă, spune-i. Explică-i doamnei!”, îi transmite badanta.

De frică să nu-si piardă locul de muncă, unele acceptă si avansurile de natură sexuală

Dacă pe cei cei de acasă, din România, filmuletul i-a suprins, căci nu multi se asteptau ca badantele să aibă parte de un astfel de tratament, pentru femeile care lucrează în Italia nimic nu e nou, ba mai mult, acestea povestesc că este o practică în rândul italienilor de a face avansuri bandatelor românce. “Nu vreau să generalizez, dar asta fac mai toti bărbatii când le vine o badantă nouă în casă. Încearcă să se culce cu ea. Dacă îi refuzi, unii înteleg de bunăvoie, dar altii te dau afară sau te determină să-ti dai demisia, pentru că nu faci fată presiunii. Greseala este si a româncelor, pentru că, de frică să nu-si piardă locul de muncă, acceptă, ba chiar încearcă să-l păcălească pe bătrân să-i mai scape câte un ban sau câte un cadou. Altele, poate fără să-si dea seama, se mai îmbracă si provocator, îsi pun o pereche de pantaloni foarte scurti sau o bluză mulată si decoltată. Cum să nu înteleagă ei că e loc de o partidă de sex când văd o badantă îmbracată astfel? Dacă nu stii să te impui în fata lor, te iau drept sclavă, fac ce vor cu tine, te muncesc, te abuzează sexual si emotional”, ne-a povestit o badantă.