in

Încearcă să-şi stranguleze soţia, blocat de vecini

Foarte probabil gelozia i-a întunecat mintea şi l-a determinat să-şi agreseze soţia în locuinţa pe care o împărţeau la Artogne. Mai întâi a împins-o pe scări, apoi i-a pus mâinile în jurul gâtului şi a încercat să o stranguleze. Numai intervenţia unor rude care trăiesc în apropiere a salvat viaţa femeii. Relaţia dintre bărbat, un român de 53 de ani în Italia de mai mult timp şi rezident la Artogne, şi soţie, o conaţională cu doi ani mai tânără, devenise mai tensionată.

Cei doi, ambii muncitori şi părinţi a doi copii (care nu mai locuiesc cu părinţii) majori, se certau practic zilnic. Ultima dată s-a ajuns la tentativă de omor. Mai întâi au ridicat vocea, apoi soţul a trecut la agresiuni. A împins-o jos, apoi a sărit asupra ei punându-i mâinile la gât cu intenţia de a o strangula. Urletele au atras atenţia unor rude care locuiesc în apropiere şi care au intrat spărgând uşa. Între timp au sosit şi paramedicii.

Muncitorul de 53 de ani a fost oprit înainte de a-şi putea ucide soţia. A fost arestat pentru tentativă de omor agravată de relaţia de rudenie. Soţia a fost dusă la spitalul din Esine unde a primit îngrijiri medicale. În afara echimozelor de pe gât şi a unor răni la cavitatea orală, cauzate de tentativa de strangulare, medicii i-au diagnosticat contuzii şi escoriaţii provocate de violenta agresiune.

CITEȘTE ȘI:

Aruncă acid asupra fostei soţii şi a cumnatei: român arestat la Manziana

Alessandria, româncă bătută și terorizată de soțul musulman pentru că nu purta vălul

Veneto, muncitor român luat în corne de un taur. Tăcere absolută din partea întreprinderii agricole

Sardinia, luată în coarne de un taur, româncă în stare gravă

Rimini, aveau limuzină de lux cu numere românești, dar furau haine vechi din containere

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Adio pentru totdeauna țânțarilor. Cu această metodă genială vei avea o vară fără pișcături și mâncărimi

Piele fără imperfecțiuni, ori de câte ori vei alege să te epilezi. Iată 5 trucuri