in

Monza e Brianza: suflete haine, o familie de români și-a abandonat câinii închiși în casă

Final fericit pentru o cățelușă metisă și cei trei pui ai săi, închiși într-o locuință din Cornate d’Adda, provincia Monza e Brianza, de stăpâni, un cuplu de români. Cei doi au fost denunțați de carabinieri cu acuzația de rele tratamente asupra animalelor.

Intervenția militarilor din Trezzo și a pompierilor a avut loc marți 1 noiembrie. Aceștia au fost solicitați de locatarii clădirii în care cei doi români trăiau cu chirie.

Carabinierii au contactat-o pe proprietara locuinței, având în vedere că cei doi chiriași erau de negăsit de mai multe zile.

Câinii ar fi murit în câteva ore din cauza deshidratării care dura de zile întregi. După ce au fost hrăniți și verificați de medicii veterinari, au fost încredințați de către carabinieri voluntarilor de la Asociația Mi Fido di Te din Trezzo sull’Adda.

CITEȘTE ȘI:

Italianul Luigi Macio a văzut Europa cerșind. Acum este în România. «Un câine mi-a fost dăruit de un român, în Italia. Românii sunt oameni buni»

Italia, bonus de 500 de euro persoanelor care adoptă un câine al străzii

Lasă câinele închis în mașină și pleacă. Câteva persoane se apropie pentru a-l salva și descoperă un bilet lăsat de stăpân. Vezi mesajul devenit viral

Contrabandă de ţigări, români prinși la Torino, descoperiți cu un câine special dresat pentru găsirea de tutun

A ucis un român pentru că îi deranja câinele, italian condamnat la şase ani de închisoare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dormeau cu 300 de grame de hașiș ascuns în pernă, cuplu de români arestat la Ragusa

Româncă ucisă de traficanții de mașini, patru agenți municipali arestați la Napoli