in

Parabiago, pune casa pe numele soției moldovence, acum doarme în stradă

Casa lui Vincenzo Fedele, de 66 de ani, din Parabiago, este acum o furgonetă. Toată averea sa este acum în aceasta: o saltea, o pătură, câteva cutii cu haine și o sfoară pentru întins rufele. Alături îi stă fidela lui prietenă, un rotweiller pe nume Dea. Trăiește de trei luni în aceste condiții.

Calvarul său a început pe 28 mai. De atunci nu a mai pus piciorul în grațioasa lui viluță, pe care a trecut-o pe numele soției de origine moldovenească, și s-a dus să locuiască la doi pași de acolo, în furgoneta devenită «închisoarea» sa.

După 13 ani împreună cu moldoveanca, dintre care zece de căsătorie, s-a certat la finele lunii mai cu cei doi copii ai femeii, dintr-o căsătorie anterioară, un băiat de 23 de ani și o fată de 20. Tânăra a prezentat denunț împotriva lui, acuzându-l că a molestat-o sexual când era copilă, în urmă cu zece ani, și astfel a ajuns în stradă. Însă italianul susține că nu a comis niciodată o asemenea faptă, că a dus o viață corectă.

«Disperarea este acum mai mare decât orice pudoare – povestește printre lacrimi. Nu mai rezist. Am slăbit zece kilograme. Mănânc acasă la unul dintre prietenii care nu mi-a întors spatele, iar durerea pe care o încerc mă ucide».

Până la pronunțarea unei decizii din partea autorității judiciare, femeia și cei doi copii vor continua să locuiască în casă.

CITEȘTE ȘI:

Italia, molestarea sexuală a îngrijitoarei de către bătrânul asistat. Avocatul răspunde

„Pipăitorul din Bologna”, românul care a molestat patru fete, arestat în Danemarca / „Ăsta e un dac!”

Doi italieni, tată şi fiu, arestaţi pentru molestarea unei tinere românce

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Să aibă minim cinci ani locuiți peste hotare”, condiția principală pentru a fi candidat PMP la alegerile parlamentare în diaspora – VIDEO

Ai picioarele umflate de mai mult de trei zile? Du-te imediat la medic!