in

Alghero, și-a găsit casa ocupată de români și a făcut infarct, italian dus în stare gravă la spital

Cesare Goffi, pescar de 68 de ani din Alghero, se dusese să-și îngrijească mama bolnavă și astfel și-a părăsit locuința o perioadă. La întoarcere a găsit-o ocupată de doi români și din cauza supărării a făcut infarct.

Bărbatul este acum internat la spital și a povestit jurnaliștilor de la La Nuova Sardegna tragica sa experiență: ”De câteva luni ne-am mutat din locuința noastră pentru a-mi îngriji mama în vârstă, a cărei stare s-a agravat recent. Ne-am încuiat casa de pe via Asfodelo și apoi am plecat. Însă acum câteva zile, trecând prin fața blocului nostru, am avut neplăcuta surpriză să văd ferestrele deschise. Noi am lăsat totul închis. Am urcat la etajul al treilea și mi-am găsit apartamentul ocupat de două persoane, bărbați, probabil de naționalitate română”.

În acel moment inima sa nu a mai rezistat. Oroarea de a-și vedea bunurile și locuința pe mâna a doi necunoscuți l-a făcut să se prăbușească la pământ secerat de un infarct. Acum este ținut sub observație de către medici și imediat ce se va externa va face plângere la carabinieri.

”În acele puține minute cât am rămas în apartament, înainte să-mi fie rău, am observat că din locuință lipseau multe lucruri, mobilier dar nu numai, obiecte strânse într-o viață, care acum erau în mâinile unor persoane necunoscute. O experiență incredibilă, care mi-a zdruncinat viața. Mi-e imposibil să cred că se poate întâmpla așa ceva într-un oraș precum Alghero. Sper să reintru în posesia casei mele cât mai curând posibil”.

Partea și mai rea este că poliția i-a întrebat pe cei doi români din ce motiv se aflau în locuință, iar aceștia au răspuns că stau cu chirie. Polițiștii, în mod incredibil, au trebuit să-i creadă pe români, deși proprietarul locuinței continuă să susțină că nu este adevărat. Astfel că acum Cesare trebuie să demonstreze că acea locuință este a sa și că nu are niciun chiriaș.

CITEȘTE ȘI:

Turistă violată lângă Colosseum, a fost arestat un român de 40 de ani: Eduard Oprea voia să fugă din Italia

Ciocnire tragică în provincia Foggia, româncă de 34 de ani a murit într-un accident rutier

Ragusa, român ucis de un pirat al străzii, alți doi răniți

Se întoarce roata! Italian la cerșit în Romania: ”Italienii nu m-au ajutat niciodată, românii da”

Românii șochează din nou Italia: Turistă australiană violată lângă Colosseum. «Nu, nu erau italieni, erau ”romanian”»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Au devastat o școală la Pavia. Banda lui Șobolan fura cupru pe acoperișul clădirii

I-a tăiat gâtul partenerei după o simplă ceartă, român arestat la Novara