in

Cerignola, infern de abuzuri și bătăi din partea soțului, românca a reușit să cheme carabinierii

Bărbatul, român de 32 de ani, va trebui să răspundă pentru rele tratamente în familie, viol și vătămare corporală. Victima a fost tratată la spital pentru un traumatism cranian suferit pe timpul agresiunilor.

Ionuț Daniel Cocîlnău a fost arestat în flagrant delict de către carabinierii de le Nucleul Operativ și Radiomobil din Cerignola.

Pe 22 septembrie, bărbatul a fost surprins în locuința sa, la periferia localității Cerignola, în timp ce își bătea cu brutalitate soția, conațională, cu câțiva ani mai în vârstă. Pe timpul agresiunii, victima a reușit să ceară intervenția carabinierilor care în câteva momente au ajuns la fața locului, descinzând în locuința în care se consuma agresiunea.

Bărbatul a fost imediat blocat, în timp ce victima agresiunii a primit îngrijiri din partea paramedicilor de la 118 și a fost transportată la secția de urgență a spitalului din Cerignola, unde i-a fost diagnosticat, printre alte contuzii, un traumatism cranian. În urma anchetelor s-a stabilit că relația dintre cei doi români, incepută numai în primăvara acestui an, se deteriorase deja, transformându-se în continue violențe fizice și psihologice din partea bărbatului.

Din denunțul femeii a rezultat și că bărbatul a abuzat-o sexual în mai multe ocazii. Astfel, se are în vedere și infracțiunea de viol. Bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu, altul decât cel conjugal.

CITEȘTE ȘI:

Sardegna, infractor periculos la doar 15 ani: a băgat în spital un tânăr pentru că nu a primit bani de țigări

O fetiță de 3 ani a înghițit un balon și a murit, tragedie într-o familie de români din Sicilia

Teroare in Calabria: cuplu de români torturat și batjocorit de patru italieni

Drama unei îngrijitoare române de 67 de ani din Vicenza: și-a găsit fiul mort într-un pasaj subteran

Accident mortal pe autostradă la Venezia, ciocnire violentă între un microbuz românesc și un camion

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cetățenia în Italia: peste 178.000 de noi italieni într-un an

Un alt candidat independent la alegerile în diaspora: după Italia și Spania, nici Germania nu se lasă mai prejos