in

Roma, au violat o femeie însărcinată în șapte luni. Niște bestii!

Intervenția tempestivă a unei patrule de carabinieri din Roma și a unei patrule de agenți de poliție de la Comisariatul Esquilino a întrerupt un viol în grup comis de doi români care se consuma, în noaptea dintre sâmbătă 25 și duminică 26 iunie, asupra unei femei somaleze în luna a șaptea de sarcină, în cadrul unei școli de pe via Conte Verde.

Doi cetățeni români de 29 de ani, ambii cu antecedente penale, au fost arestați și vor trebui să răspundă pentru viol în complicitate. Un rezident din zonă a dat alarma la 112, după ce a auzit urletele care proveneau din curtea școlii.

O patrulă a carabinierilor din Roma s-a deplasat la fața locului. După ce au sărit gardul, militarii interveniți au auzit strigătele de ajutor ale unei femei care proveneau de sub o scară. La scurt timp după, carabinierii împreună cu agenții de poliție au găsit doi bărbați deasupra unei femei, pe o saltea improvizată, și i-au invitat să se îmbrace.

Femeia a declarat imediat că cei doi, pe care i-a cunoscut după-amiaza după ce au convins-o să bea și să îi urmeze, o constrângeau la relații sexuale. Bărbații au fost imediat arestați. Femeia a fost dusă cu ambulanța la Spitalul San Giovanni pentru verificarea fătului. Din fericire, acesta nu a suferit daune.

CITEȘTE ȘI:

Examen medico-legal: micuța Maria, fetița română găsită moartă în piscină, a fost violată

Au violat un italian în celulă la Rebibbia, deținuți români deosebit de periculoși transferați la alte închisori

Oroare la Genova, a abuzat sexual un infirm italian, l-a legat cu un lanţ de gât şi l-a violat

Roma, sechestrată şi violată o noapte întreagă într-o tabără de romi. ”Opriți criminalii care ne terorizează zi de zi”

Italia, violenţa asupra femeilor, se acordă concediu pentru victime. Excluse menajerele şi îngrijitoarele

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Magazin românesc incendiat în Franța. Anchetat inclusiv un director din primărie

Păstrăv cu citrice