in

Magazin românesc incendiat la Civitanova. Nu este exclus ca focul să fi fost aprins intenționat

S-a întâmplat pe via Carducci la magazinul alimentar ”La bottega dei sapori romeni”. Nu este exclus ca incendiul să fi fost aprins intenționat. Flăcările au fost observate de o patrulă a comisariatului și polițiștii au intervenit imediat cu un extinctor. La fața locului au intervenit și pompierii

Incendiul pe timpul nopții la un magazin de produse alimentare din Civitanova, pe via Carducci. Flăcările au cuprins magazinul ”La bottega dei sapori romeni”, de lângă trecerea la nivel. Incendiul a izbucnit în jurul orei 12.30 noaptea în zona ușii de intrare și vitrinelor.

Flăcările au fost zărite de o patrulă a comisariatului de poliție. Agenții au cerut intervenția pompierilor și, folosind extinctorul în dotarea mașinii de serviciu, au stins focul care s-a limitat astfel la partea exterioară a magazinului.

Fumul a penetrat înăuntru înnegrind pereții însă daunele sunt limitate. Nu este exclus ca focul să fi fost aprins intenționat. Pe cadrele vitrinelor ar fi fost aruncat lichid inflamabil, arată primele informații. La fața locului s-au dus pompierii care au verificat siguranța magazinului și au încheiat intervenția. Anchetele sunt în curs.

 

foto: cronachemaceratesi.it

CITEȘTE ȘI:

Două mașini ce aparțineau unor români, incendiate intenționat la Cremona

România, cruzime inimaginabilă: doi oameni ai străzii stropiţi cu benzină şi incendiaţi în timp ce dormeau

Îngrijorare la Belluno. Mașinile străinilor sunt incendiate, ultima este a unei familii de români

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Două mașini ce aparțineau unor români, incendiate intenționat la Cremona

Se pleacă din România ca în timp de război, diaspora are parte doar de vorbe goale, de tip Repatriot