in

Avellino/ Bianca, 15 ani, dispărută de acasă fără a lăsa nicio urmă

A ieșit din casă fără a lăsa nicio urmă. Sunt zile de neliniște la Monteforte Irpino, în provincia Avellino, unde, de marți 9 iunie, nu se știe nimic de Bianca Marimar Curte, o româncă de 15 ani, care a plecat din casa în care locuia cu familia.

Părinții, după ce au așteptat în van venirea fiicei, au alertat forțele de ordine prezentând denunț. Se pare că fata a mai făcut alte asemenea gesturi: deja în trecut a plecat de acasă în compania unui băiat. Din acest motiv plecarea voluntară pare să fie pe moment pista cea mai urmărită. Totuși, această speranță nu contribuie la calmarea neliniștii părinților, îngrijorați că i se poate întâmpla ceva neplăcut Biancăi, care este puțin mai mult decât o fetiță.

Unde se află, unde a găsit să stea, dacă este în stare bună de sănătate sunt gândurile care îi bântuie pe părinții săi în aceste momente de teamă.

De caz s-a ocupat și emisiunea de la Rai 3 «Chi l’ha visto?», căreia i s-a adresat familia, în speranța că cineva îi poate ajuta să-și găsească fata, că vreun telespectator o va recunoaște în fotografia arătată pe timpul programului, dând astfel indicații utile pentru găsirea ei.


La momentul dispariției, Bianca, păr negru, ochi castanii, înălțimea 1,57 cm, purta un tricou deschis la culoare, blugi și adidași albi cu dungi roșii. Sunt diferite motivele care ar fi putut să o determine pe adolescentă să plece de acasă: poate o mustrare prost digerată, o ceartă, o dificultate pe care Bianca nu a mărturisit-o prietenilor și părinților sau o fugă din dragoste.

Printre ipoteze și cea a fricii de a fi respinsă. Ca mulți adolescenți de vârsta sa, Bianca era în așteptarea rezultatelor la examenele școlare, astfel se poate să fie vorba și de teama de a-și dezamăgi părinții cu rezultate slabe. Rămâne de înțeles dacă fata a plecat singură sau în compania cuiva, cu speranța că nimeni nu a obligat-o împotriva voinței sale. Părinții, între timp, speră ca Bianca să le dea de veste chiar și numai telefonând pentru a-i liniști privind starea sa.

Oricare a fost motivul fugii sale, invitația este aceea de a se întoarce acasă și de a găsi împreună soluții la ceea ce o preocupă. Între timp fotografia fetei a fost postată pe rețelele de socializare însoțită de invitația de a furniza informații utile pentru găsirea sa. Forțele de ordină efectuează anchete în acest caz.

Româncă de 49 de ani dispărută din Vernasca, cazul prezentat la „Chi l’ha visto?”

Marius Ciobanu, 21 ani, dispărut de mai mult de o lună

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Gura păcătosului adevăr grăiește

Ancona, s-a sinucis la 17 ani, mama ei nu o lăsa să fumeze