in

Battipaglia, bătrân jefuit de îngrijitoarea română, a furat 8.000 de euro și a dispărut în neant

Bătrân jefuit de îngrijitoarea română care a dispărut în neant cu opt mii de euro. Femeia, o româncă de 40 de ani, a furat banii păstrați într-o comodă din locuința bătrânului, de 79 de ani, din Battipaglia (Salerno), care pe 2 septembrie și-a dat seama de furt și a alertat carabinierii.

Femeia a dispărut cu prada pe 1 septembrie seara după ce i-a spus bătrânului, pe care îl îngrijea de mai multe luni, că iese la o plimbare și că va reveni în câteva minute. În schimb, femeia nu s-a mai întors acasă. Bătrânul, dimineața, suspicios din cauza nereîntoarcerii femeii acasă, a căutat prin sertarele în care avea economiile sale, însă nu a mai găsit banii și a alertat carabinierii.

Un furt studiat în cele mai minime detalii. Femeia nu a trezit nicio bănuială pensionarului. Bătrânul, care trăiește singur, era convins că a pus banii într-o ascunzătoare sigură, adică într-o comodă din locuința sa, și mai ales că nimeni altcineva nu știa unde erau banii. Însă îngrijitoarea a cotrobăit prin sertare și a găsit banii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scandal la primăria din Canicatti după moartea unui român: ”E străin, a încălcat legile italiene”

Ministerul Finanțelor Publice confirmă: Amenzi între 50 și 100 de lei pentru românii din străinătate care nu depun chestionarul la timp