in

Cazul româncei de 28 de ani, ucisă și abandonată pe câmp la Boscomantico: arestat un paraguayan de 22 de ani

Un tânăr de 22 de ani a fost arestat pentru uciderea prostituatei române de 28 de ani, Lioara Petronela Ujica, găsită moartă pe 28 august la Boscomantico, provincia Verona.

Bărbatul se numește Marcos Renè Farina Velazquez, este un paraguayan de 22 de ani și locuiește la Lugagnano di Sona. A mărturisit teribila crimă după ce carabinierii au strâns o serie de indicii importante privind vinovăția sa.

La finele lui august, tânărul s-a dus pe un câmp împreună cu fata, iar camerele de filmat din oraș au înregistrat numărul de înmatriculare al mașinii, dar și prezența sa în locul în care a fost găsit cadavrul femeii. De asemenea, analiza celulelor telefonice a permis să se stabilească cu exactitate traseul parcurs de victimă împreună cu ucigașul în ultimele sale clipe de viață.

Tânărul a utilizat în noaptea crimei mașina și telefonul mobil al unui amic, care însă este întru totul străin faptelor. Paraguayanul, filat pe întreaga durată a anchetelor, a fost convocat în noaptea de 14 septembrie în fața magistratului. Bărbatul și-a recunoscut vina: a ucis-o în acea noapte pe Lioara Petronela Ujica.

Însă a furnizat o versiune fragmentară a faptelor. Farina ar fi fost beat când a decis să abordeze prostituata. Odată urcată în mașină, tânăra a fost dusă pe câmp la Boscomantico, unde paraguayanul susține că fata s-a răzgândit și nu a mai dorit un raport sexual. Fiind cuprins de furie, a înjunghiat victima cu cruzime.

Ucigașul locuia la Lugagnano di Sona cu logodnica și fiul de un an. La momentul reținerii încă avea în mașină cuțitul și telefonul victimei.

CITEȘTE ȘI:

Povestea tristă a unei românce din Italia: Lioara, 28 de ani, ucisă pe un câmp din Boscomatico

Româncă de 28 de ani, ucisă lângă Verona. A fost lăsată dezbrăcată pe un câmp

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ambasadorul SUA a deschis gura în Italia: scandal imens. În România ar fi fost aplaudat

Un alt candidat independent pentru diaspora. ”Strategie de Harvard sau doar o joacă de-a politica?”