in

Metoda “lănțișorul”, trei români arestați la Alessandria

Trei români au fost arestați de carabinieri, după ce au încercat să jefuiască o bătrână cu metoda ”lănțișorul”. Cei trei, Alexandru Constantin, Alexandru Monalisa şi Staian Diana, în localitatea Mirabello Monferrato (provincia Alessandria), au abordat o bătrână, întrebând-o unde este spitalul.

După ce au primit informaţia, pentru a-i mulţumi, au înscenat dăruirea unui lănţişor din aur pe care s-au oferit să i-l pună la gât. La refuzul femeii, şi având în vedere prezenţa altor persoane, au renunţat la intenţii plecând în viteză la bordul unui autoturism Mercedes.

Tehnica, chiar dacă nu s-a concretizat complet, este un mod de operare care prevede, la momentul predării lănţişorului, bineînţeles fals, sustragerea aurului purtat de victimă. Maşina cu care cei trei au fugit a fost interceptată de un echipaj al carabinierilor. La punctul de taxare autostradală Casale Sud, fugarii nu au oprit la semnul carabinierilor şi, pentru a putea intra pe autostradă, au rupt bariera.

Urmărirea a continuat, încheindu-se în apropiere de Vercelli unde, patrula carabinierilor, sprijinită de Poliţia Rutieră şi de colegii din Occimiano, a reuşit să-i blocheze pe cei trei.


Sicilia, jefuitorii de benzinării, încă un român arestat

Messina, prinși la furat pe șantierul Primăriei

Roma, prins la furat, s-a aruncat pe fereastră: ambele picioare fracturate

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

PRIMUL ROMÂN ales PRIMAR în Spania: ” M-au votat spaniolii, români nu sunt aici”

Ancona, arestată ”hoața sexi”. Seducea tineri și bătrâni, apoi îi jefuia