in

Milano, băiat român de 13 ani înecat într-un canal. Amicii nu-şi pot explica cum de s-a putut întâmpla

Accident fatal miercuri 24 august la Busto Garolfo, în provincia Milano. Un băiat român de 13 ani, Ionuţ Negruser, a murit după ce s-a aruncat în apele canalului Villoresi. Băiatul s-a lovit la cap după ce s-a aruncat, însă pentru moment nu este clar dacă a murit din cauza loviturii sau prin înecare după ce a leşinat.

Prietenii săi l-au văzut aruncându-se şi dispărând în apele canalului. La faţa locului au intervenit carabinierii din Legnano (Milano).

Băiatul trăia la Dairago (Milano) împreună cu părinţii şi surorile care s-au dus în grabă pe malul Canalului Villoresi la Busto Garolfo, imediat ce au aflat despre accidentul mortal. Copilul de 13 ani, înecat după ce s-a lovit la cap în urma saltului în apă, a fost scos mort din apă de scafandrii pompierilor. Se dusese să-şi petreacă după-amiaza cu prietenii, iar când s-a aruncat nu a mai ieşit la suprafaţă.

Cadavrul băiatului, care trăia de mai mult timp în Italia, a fost recuperat de scafandrii pompierilor din Magenta în localitatea Quattro Bocche, în apropiere de Busto Garolfo, după ce a fost îndelung purtat de curenţi.

Anchetele coordonate de carabinieri vor trebui să stabilească cu exactitate cauzele efective ale tragediei. Amicii nu-şi pot explica cum de s-a putut întâmpla, Ionuţ fiind în stare să înoate şi probabil în măsură să se întoarcă la mal.


 

Citiți și:

Tragedie la Trevignano, român mort înecat în lacul Bracciano

Chieti, român mort într-un bazin de colectare a apei, corpul găsit printre plante acvatice şi mâl

Genova, român de 63 de ani, înecat în golful râului Gromolo, găsit sub apă la circa 100 de metri de gura de scurgere

Zidar român de 45 de ani, înecat în lacul din Castelgandolfo

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bologna, româncă de 31 de ani, ademeneşte un bătrân de 76 de ani pentru sex şi îl jefuieşte

A murit la Amatrice: Elena Olaru muncea în Italia pentru nepotul său bolnav de leucemie