in

Padova, imigrant român urinează în piață. Condamnat la 50 de ore de muncă în folosul comunității

50 de ore de muncă în folosul comunității în schimbul unei sancțiuni de 500 de euro. La Padova se poate acest schimb, fiind prevăzut de Regulamentul de Poliție Urbană. S-a întâmplat pe 28 iunie la ora prânzului, când agenți de la Secția de Siguranță Urbană a Poliției Locale, în patrulare în piazza Mazzini, au dat peste un cetățean român, de 34 de ani, rezident la Galați, care urina la marginea pieței considerând-o o latrină sub cerul liber.

”În schimbul banilor oferim posibilitatea efectuării unor munci în folosul tuturor – a comentat primarul, Massimo Bitonci. Administrația a prevăzut pentru toate sancțiunile derivate din nerespectarea regulamentelor de Poliției Urbană, posibilitatea efectuării de muncă în contul Primăriei în avantajul padovanilor. Este vorba de o soluție alternativă, în special pentru cei care nu dispun de sumele necesare plății sancțiunilor. Obiectivul nostru – încheie primarul – este respectarea regulilor de către toți pentru binele Padovei”.

Articolul 3 din noul Regulament de Poliție Urbană din Padova stabilește că, în locul achitării sancțiunii pecuniare, contravenientul are posibilitatea să aleagă sancțiunea substitutivă. Nu este prima dată când cetățenii apelează la metode alternative pentru plata amenzilor.

CITEȘTE ȘI:

Noto, român arestat pentru furt de lămâi, mașina sechestrată, circula fără asigurare auto obligatorie

Milano, îngrijitor român beat se baricadează în casă cu bătrânul asistat

Messina, operațiunea “Bani Bani”, român arestat pentru ţinere în sclavie

Roma, scenă de groază, îşi loveşte cumnata cu ciocanul şi îi taie gâtul. Soţia ucigaşului se afla în Moldova

Oroare la Genova, a abuzat sexual un infirm italian, l-a legat cu un lanţ de gât şi l-a violat

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, scade numărul menajerelor și îngrijitoarelor străine

Tehnica uimitoare care te ajută să-ți induci somnul în mai puțin de 1 minut