in

Palermo, i-au promis post de badantă dar i-au luat FETIȚA DE 3 ani OSTATICĂ, româncă forțată să se prostitueze

Pedepse grele pentru patru dintre cei cinci cetățeni români care au pus în sclavie și forțat o conațională să se prostitueze. Curtea cu Juri de la Palermo i-a condamnat pe Aron Dutescu la opt ani și două luni, pe Daniela Duțescu 8 ani, Tatiana Margelu la 12 ani fiecare și pe Aron Cosmin Duțescu la 13 ani, acesta din urmă fiind acuzat și de viol. Singura achitată a fost Sandra Diana Dutescu, 19 ani, pentru că avea doi copii mici.

Cei cinci au fost acuzați din diferite motive de sechestru în scopul extorsiunii, punerii în sclavie și exploatării prostituției și a viol.

Victima a fost convins de conaționalii săi, toți aparținând aceleiași familii, să se mute în 2015 la Palermo cu fiica de trei ani, promițându-i un loc de muncă de „badante”, dar odată ajunsă în oraș, ceea ce ar fi trebuit să fie un nou început, a devenit un coșmar. Torturatorii i-au luat documentele și au forțat-o să se prostitueze pe stradă, amenințând cu represalii împotriva fiicei ei, chiar amenințând copilul cu moartea.

Ancheta a început când tânăra mamă a fost convinsă de un client, să denunțe violențele și răpirea fiicei sale. Tânăra de 22 de ani a găsit curajul să denunțe totul la poliție, după un grav episod de amenințări: „Dacă te gândești să fugi, de fiica ta vom avea grijă noi, după ce o ucidem o aruncăm în mare, oricum pe tine la Palermo te găsim oriunde”, a povestit fata cu disperare agenților ceea ce i-au spus agresorii.

A povestit toate torturile și violența, dar mai ales răpirea fiicei de 3 ani, ținută ostatică într-o casă din Albergheria, pentru a o forța să se prostitueze. Situația pericolului copilului a declanșat în aceeași seară intervenția poliției, care a condus la arestarea celor cinci.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ora de vară, dușman al sănătății? E posibil ca doar anul ăsta să mai dăm ceasurile înainte

Românii din Catalonia în criză: «Sunt familii de români care au plecat către alte regiuni ale Spaniei și chiar către alte țări»