in

Pavia, un român și o italiancă, furt în valoare de 40.000 de euro, prada ascunsă într-o cutie de pizza

Un jaf parcă desprins din filmele de Hollywood a fost dat de un român în vârstă de 33 de ani, Marius Ciprian Clipaciuc. Tânărul a furat 40 de mii de euro de la un pensionar de 97 de ani din Pavia, cu ajutorul unei îngrijitoare. Marius Ciprian Clipaciuc s-a deghizat, folosindu-se de uniforma şi însemnele unei firme de livrare pizza, scrie observator.tv.

El a convins o italiancă, Antonella Longobardi, femeia care îl îngrijea pe pensionar, să-i dea cheile apartamentului în care locuia bătrânul şi să-i spună când anume este plecat de acasă pensionarul.

Apoi, deghizat, românul s-a prefăcut că livrează o pizza şi a intrat în apartamentul respectiv, de unde a furat bijuteriile pe care le avea în casă bătrânul, dar şi economiile acestuia.

A ieşit în câteva minute, cu prada ascunsă într-o cutie de pizza. Furtul a fost descoperit în ziua următoare de către fiica bărbatului, care a dat alarma.

Poliţiştilor nu le-a fost uşor să-l prindă pe inventivul hoţ român, însă l-au prins în cele din urmă, cu ajutorul unor camere de luat vederi, care au surprins momentul în care Marius Ciprian Clipaciuc se urca în trenul de Salerno.

Verona, au strâns peste 300.000 de euro din furtul de cabluri de cupru de la calea ferată

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

ArtBridge, un film despre dialogul intercultural. Arta ca o punte între culturi și identități

Ambasadorul George Bologan, vizită în Trentino-Alto Adige, mulțumit pentru deschiderea autorităților față de comunitatea românească