in

Politician italian șantajat după întâlniri cu prostituate. Doi români arestați

Politician șantajat în Sicilia. În arest domiciliar a ajuns acum al treilea component al bandei, Salvatore Iacono, de 64 de ani, întreprinzător agricol fără antecedente penale, acuzat de infracțiunea de favorizare a prostituției.

Bărbatul este din Vittoria, localitate din provincia Ragusa. Anchetatorii au ajuns la el datorită denunțului unui întreprinzător, la momentul faptelor exponent al unui partid politic.

În urma denunțului politicianului în 2013 au fost demarate anchetele. Victima șantajului contactase pe internet prostituate românce cu care a avut raporturi sexuale fără să știe că fuseseră făcute fotografii care surprindeau întâlnirile.

Însă în scurt timp și-a făcut simțită prezența șantajistul care i-a cerut 100.000 de euro, amenințând că altfel va face cunoscute fotografiile. În acel punct victima a făcut denunțul la carabinieri. Astfel a fost organizată o capcană care a avut rezultatele sperate. Șantajiștii au fost arestați în flagrant delict în timp ce ridicau plicul cu bani în locul de întâlnire în care se postaseră carabinierii.

Marin, Hodorog și Iacono, în arest


Ceilalți arestați sunt George Marin, de 30 de ani, și Veronica Hodorog, de 40 de ani. Cercetările ulterioare au dus la descoperirea de către anchetatori a unui cerc de prostituate românce care ademeneau clienții prin intermediul anunțurilor și a faptului că întâlnirile aveau loc în locuințe situate la Comiso. Astfel a ieșit la lumină rolul avut de Iacono, și anume că el era cel care stabilea locuința în care trebuiau să aibă loc întâlnirile sexuale.

Arestatul se ocupa și de încheierea contractelor de închiriere ale locuințelor folosite pentru întâlniri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România, ţară de vânzare. Un milion de hectare de teren, pe mâinile străinilor

UPDATE: Bodyguard român împușcat, conflictul a avut loc ÎN AFARA DISCOTECII REHD din Guidonia