in

Poveste oribilă de degradare la Brindisi: sex cu românce minore pentru 5 euro

O oribilă poveste de violență și degradare a fost descoperită de carabinierii din Latiano care au destructurat un ramificat cerc de prostituție de minori în localitatea din provincia Brindisi. Un român a fost arestat în flagrant delict pentru favorizarea și facilitarea prostituției de minori. Își punea să se prostitueze sora de 15 ani, însărcinată, și alte două fetițe pentru 5 euro prestația.

Tânărul de 23 de ani avea un cerc notabil de clienți. Cel mai asiduu dintre toți era un pensionar de 77 de ani din Latiano: într-o săptămână de supravegheri carabinierii l-au văzut în fiecare zi luând în mașină fetițe cu care se ducea în locuri izolate pe câmp și întreținea raporturi sexuale în grup. Pensionarul a fost arestat în flagrant delict: pe 25 iunie carabinierii au intrat în acțiune în timp ce se întreținea în mașina sa, parcată pe o stradă rurală, cu două fete.

Detaliile operațiunii nu au fost încă făcute publice de carabinierii din Latiano, asupra muncii lor existând o confidențialitate strictă, de înțeles, având în vedere delicatețea subiectului.

Câteva dintre detaliile care ar putea ieși la iveală ar putea să fie îngrozitoare: se pare că prețul pe care îl plătea cetățeanul italian pentru fiecare prestație primită era în jur de 5 euro și că una dintre minorele implicate, și aceasta de origine română, pe lângă faptul că se prostitua, avea și rolul de coordonatoare a activității celorlalte fete, gestionând și stabilind personal întâlnirile tinerelor. Fata a fost denunțată la Tribunalul pentru Minori din Lecce.