in

Roma, război între proxeneții români, slavi și albanezi: două prostituate nigeriene aproape ucise

Un război feroce, pentru ”cucerirea” teritoriului. Vor să ”intre în posesia” trotuarelor, intersecțiilor, a locurilor-cheie în care să-și pună ”propriile” fete să se prostitueze. Se succed acte de violență, tot mai feroce, și de data aceasta au avut de suferit două tinere prostituate nigeriene agresate cu răngi de trei persoane. O lovitură după alta, fără pic de milă.

Agresorii sunt români

S-a întâmplat în noaptea de 8 octombrie pe via Aurelia la intersecția cu via Aurelia Antica, la mică distanță de o benzinărie. Cele două fete au fost internate la Aurelia Hospital: una este în stare gravă cu fracturi multiple și un prognostic de vindecare de 30 de zile.

Poliția se afla în zonă tocmai pentru a efectua controale privind exploatarea prostituției. Agenții le-au găsit pe fete la pământ pline de sânge, aproape lipsite de viață. Una dintre ele a descris imediat agresorii: trei români care erau la bordul unei mașini station wagon.

Mașina fugarilor a fost blocată și cei trei români, recunoscuți de fete, au fost arestați și duși la închisoare cu acuzația de vătămare corporală gravă. Au vârstele între 25 și 30 de ani.

Într-o primă versiune dată de victime lipsea mobilul, nigerienelor inițial fiindu-le teamă să spună motivul agresiunii. Însă investigatorii au reușit să reconstituie întreaga întâmplare.

CITEȘTE ȘI:

Battipaglia, sex în maşină cu o prostituată româncă, 20.000 de euro amendă

Jefuieşte un client, prostituată recidivistă arestată la Vicenza

A ucis o prostituată româncă: declarat nebun. Achitat pentru incapacitate psihologică

Însărcinată în 6 luni, salvată din ghearele proxeneților români la Ibiza – VIDEO

Catania, româncă de 40 de ani, șefa unei reţele de prostituţie, arestată și amendată cu 26.600 euro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Maria Florea, îngrijitoare la Imperia: ”Aş vrea să mă întorc acasă, am promis că voi face facultatea. Mă voi înscrie chiar și la 60 de ani!”

Diana Dinu, frumoasa româncă care va reprezenta România la Miss World 2016