in

Zeci de carabinieri și urmăriri ca-n filme pe autostradă: bandă de hoți români anihilată

Şase cetăţeni români, despre care presa italiană scrie că sunt de etnie romă, au fost arestaţi în Italia după un lung şir de jafuri.

Banda de români era urmărită de mai mult timp, în urma unui lung şir de jafuri comise în regiunea italiană Marche. Ei au fost prinşi, în cele din urmă, după ce în noaptea de 7 septembrie au intrat prin efracţie într-un magazin de bijuterii dintr-un centru comercial din Camerano, provincia Ancona.

Peste 40 de carabinieri au pornit pe urmele lor şi au reuşit să prindă abia după 12 ore şi o urmărire pe autostradă şase membri ai bandei, un al şaptelea reuşind să scape. În cursul urmăririi, unul dintre români i-a rupt mâna unui carabinier.

Potrivit presei locale, Il Cittadino di Recanati, ultimul jaf le adusese o pradă evaluată la 20.000 de euro, constând în obiecte de aur şi argint şi ceasuri de lux. Românii ar fi spart vitrinele din magazin şi ar fi luat tot ce ar fi găsit înăuntru, îndesând prada în 4 genţi.

Şeful bandei a fost identificat drept Crețu Marian Doru, născut în România în 1990, în prezent cu domciliul în Osnago şi cu ocupaţie oficială grădinar.


Massa Carrara, bandă de hoți români destructurată, pradă de peste 100.000 de euro

Anihilată banda spărgătorilor de garaje, furau din Perugia, Foligno și Spoleto, pradă de zeci de mii de euro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

«Sunt un adolescent italian adoptat din România. Vreau să o cunosc pe mama mea naturală»

Panică la Vibo Valentia, adolescent român de 15 ani, a înjunghiat trei tineri în parcul public, s-a predat singur autorităților