in

5 lucruri neștiute despre infidelitatea în cuplu

Infidelitatea este un lucru dureros atunci când se întâmplă într-o relație. Majoritatea oamenilor au înșelat măcar o dată într-o relație însă câteodată infidelitatea nu are nimic de a face cu partenerul. Principala cauză este neînțelegerea în cupluri, dar de multe ori partenerul poate găsi pe cineva cu care se simte mai bine și se îndrăgostește. Iată 5 lucruri neștiute despre infidelitate

1. Infidelitatea poate fi genetică

Conform unui studiu publicat în Human Behavior, femeile cu o mutație a genei receptoare de vasopresină, un hormon, sunt mult mai înclinate să înșele. Vasopresina afectează nivelul de încredere și empatie, care joacă un rol crucial în formarea unei legături, a unei relații și a unei motivațiii sexuale.

2. Majoritatea bărbaților sunt îndrăgostiți de femeia lângă care stau chiar dacă înșală

Un studiu demarat de Universitatea Rutgers, a descoperit că 56% dintre bărbați și 34% dintre femeile care aveau relații extramaritale se declarau a fi foarte fericiți cu căsnicia lor. April Masini, autoarea studiului este de părere că acești oameni caută în amant/amantă sentimentele pe care nu le primesc de la partenerul lor actual.

3. Înșelatul nu este principalul motiv pentru care oamenii divorțează

Un studiu din 2014, spune că pe lista motivelor pentru care oamenii divorțează se află comportamentul neadecvat, criza vârstei de mijloc şi abuzul fizic/emoțional.

4. Femeile cred că bărbații cu voce mai pregnantă sunt înclinați să înșele

În cadrul unui studiu din 2013, cercetătorii au rugat femei să asculte vocile unor bărbați și să își dea seama dacă sunt înclinați să înșele. Concluzia studiului a fost că bărbații care au voci mai pregnante sunt înclinați să înșele.

5. Bărbații care înșală sunt predispuși la probleme cardiovasculare

Stresul, vinovăția îl poate face pe bărbatul care înșală să aibă probleme cardiovasculare, conform unui studiu publicat în Journal of Sexual Medicine.

CITEȘTE ȘI:

INCREDIBIL! Ce se întâmplă la 15 minute după ce te laşi de fumat

Șase beneficii miraculoase ale consumului de miere

Este apa minerală sănătoasă sau nu? Iată cele 5 mituri

Adormi și te trezești mai devreme, ești mai sănătos. Iată de ce!

În fiecare zi, 14 români sunt diagnosticați cu probleme de sănătate mintală

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

REȚETĂ: Chiftele marinate cu piure

Diaspora a cerut 122 de milioane de euro de la DRP, pentru proiecte. A fost aprobat doar 1 milion. Cât iau bisericile