in

Credeai că celebritățile au o viață de vis? Iată dramele unora dintre ele

Multe vedete suferă în tăcere sau aleg să fie avocații celor care suferă de aceleași boli cu ele. Unele celebrități suferă chiar de boli grave, scrie unica.ro.

Toni Braxton

Cântăreața suferă de lupus, o boală autoimună care afectează inima, ficatul, plămânii și creierul. Lupusul este o boală greu de diagnosticat datorită simptomelor diverse pe care le are.

Toni a dat vina pe această boală atunci când a fost nevoită să declare falimentul personal.

Morgan Freeman

Actorul a fost implicat într-un accident auto în 2008 care l-a lăsat cu mâna stângă complet paralizată. Freeman poartă deseori o mânușă de protecție care să-l ajute la circulația sângelui în mâna afectată.

Activitățile preferate ale actorului au avut de suferit în urma acestei afecțiuni. Freeman nu mai poate pilota avioane, hobby pe care îl avea din anii 60.

Tom Hanks

Iubitul actor din Forrest Gump, suferă de diabet de tip 2. Actorul ține regim și face constant sport pentru ca boala lui să nu evolueze. Tom Hanks glumește mereu pe seama bolii sale spunând că pizza este una dintre cele mai minunate lucruri inventate, dar pentru el este diabolic de periculoasă.

Halle Berry

Halle Berry a fost diagnosticată cu diabet de tip 1 încă de la vârsta de 22 de ani. Boala este considerată de Berry ca fiind un dar, aceasta a făcut-o mai puternică.

Kim Kardashian

Vedeta reality show-ului Keeping with the Kardashians suferă de psoriazis. Această boală constă în faptul că sistemul imunitar atacă celulele pielii ducând la uscarea și înroșirea pielii. Pentru o vedetă care trăiește din felul în care arată, acest diagnostic nu i-a picat prea bine.

Michael J. Fox

Actorul din Back to the Future a dezvăluit în 1991 că suferă de boala Parkinson. Fox a devenit avocatul celor ce suferă de această boală și strânge bani pentru găsirea unui tratament. Actorului i s-a îndepărtat o parte din talamus.

CITEȘTE ȘI:

Cei 7 actori care L-au jucat pe Iisus

Actori cu origini româneşti care au făcut istorie la Hollywood

Marius Bizău, singurul român afirmat ca actor în Italia, într-un film în rolul Sfântului Ioan Botezătorul

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-a prăbuşit la pământ în timp ce lucra. Muncitor român de 60 de ani, mort pe şantier în Trento

Patriarhia precizează: căsătorii mixte sunt imposibile conform canoanelor, dar episcopul le poate aproba