in

După criticile pentru slăbitul excesiv și bârfele privind trădarea soțului, Angelina Jolie face un anunț

Da, se vorbește din nou despre soția lui Brad Pitt, zdrobită de criticile recente, chiar grave, legate de faptul că a slăbit excesiv, ajungând chiar să se insinueze o trădare a lui cu colega Marion Cotillard. Însă de data aceasta se vorbește despre noul angajament al uneia dintre stelele de la Hollywood cele mai filantropice și atente la social și la cei mai vulnerabili.

Actrița americană va preda la una dintre universitățile cele mai prestigioase din Regatul Unit, London School of Economics, unde va ține un master cu titlul ”Femei, Pace și Siguranță” care va începe în toamnă și care reprezintă pentru ea un subiect deosebit de drag: violența suferită de femeile din zonele de război. Master dorit cu tărie de fostul ministru britanic de Externe, William Hague, care, la fel ca Angelina, va ține câteva lecții.

Jolie s-a arătat mândră: ”Sper ca toate instituțiile academice să poată urma un asemenea exemplu, fiindcă este fundamental să se extindă discursul despre cum pot progresa drepturile femeilor și despre cum să se pună capăt infracțiunilor, cum sunt violurile din zonele de conflict, care afectează femeile. Abia aștept să predau studenților și să împărtășesc experiențele pe care le-am avut lucrând cot la cot cu guverne și cu Națiunile Unite”.

Angelina Jolie trăiește acum la Londra, unde s-a mutat cu întreaga familie pentru a fi alături de Brad, implicat în filmări pentru seria World War Z.

CITEȘTE ȘI:

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Cannes, într-o rochie transparentă!

Peste 100 de ani, plajele din Italia şi Spania vor fi pustii. Vezi care este motivul!

Ghidul turistic care te învață italiana prin gesturi – VIDEO

Cum să îți faci o grădină frumoasă pe balcon – GALERIE FOTO

Cum arăta cu adevărat Roma antică? Uimitoare reconstrucţie 3D, care te ”plimbă” pe străzile oraşului antic – FOTO+VIDEO

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Omorul de la Catania, mărturii incredibile, arestați doi suspecți: ”Custura” şi ”David”

Furtună asupra naționalei italiene la numai o lună până la Europene. Mafie și partide trucate