in

Exercițiile care te fac să pari mai înaltă

Tonifierea zonei abdominale te ajută să eliberezi tensiunea pe care uneori o simți pe spate, dar îți dă și o postură mai bună, făcându-te să pari mai înaltă.

Iată câteva mișcări care te vor ajuta să îți tonifici abdomenul și care, dacă le execuți corect, îți garantează cele 6 pătrățele.

Pisica

Așază-te în genunchi, cu palmele lipite de podea și aliniate în dreptul umerilor. De asemenea, genunchii trebuie să fie aliniați cu coapsele. Expiră și în același timp încordează-ți mușchii. Du bărbia în piept și stai în această poziție pentru 15 secunde. Fă 8 astfel de repetări.

Balanța

Rămâi în aceeași poziție, cu mâinile și genunchii pe podea. Întinde mâna dreaptă, astfel încât să fie perfect paralelă cu salteaua. În același timp, întinde și piciorul stâng, astfel încât să fie paralel cu podeaua. Stai în această poziție timp de 5 secunde. Fă între 5 și 10 repetări pe fiecare parte.

Flotarea pe coate

Stai întinsă cu fața la podea și ridică-te în flotare, în timp ce te sprijini pe coate. Evită arcuirea zonei lombare, pentru că astfel nu vei executa corect exercițiul. Stai cât de încordată poți, ca flotarea să iasă ca la carte. Stai așa timp de 10-30 de secunde. Pe măsură ce faci acest antrenament, trebuie să ajungi să reziști în poziție un minut.

Bicicleta

Întinde-te pe spate, du brațele la ceafă și îndoaie genunchii. Din această poziție du geninchiul drept la cotul stâng și invers. Fă 12 repetări.

Abdomene invers

Stai întinsă pe spate, cu brațele perfect lipte de podea. Ridică genunchii astfel încât să formeze un unghi de 90 de grade. Din această poziție ridică șezutul și coapsele cât de mult poți. Ideal este ca genunchii să se poată apropia cât mai mult de frunte. Respiră și revino la poziția inițială ușor. Fă 12 repetări.

sursa: unica.ro

CITEȘTE ȘI:

Anunțul care zguduie lumea serialelor de televiziune. Frumos și imposibil, el va fi noul Superman

Masca pe bază de usturoi care îți șterge 10 ani de pe chip

Roșu, galben, albastru sau verde? Culoarea pe care ai ales-o dezvăluie totul despre tine și personalitatea ta

O româncă de 14 ani a făcut senzație în ”Game of Thrones”. Află-i povestea!

Câte kilograme trebuie să pierzi pentru a fi mai atrăgător și senzual în ochii celorlalți? Adevărul este foarte dur

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”De ce te duci în România?”. Turiști pe cont propriu în ţara lui Dracula

”Mă cheamă Viţelaru şi sunt româncă”