in

Fii vedeta petrecerilor de vară. Iată cum

Vara asta fă-ți o promisiune: fii vedeta propriei tale vieți! Pentru asta vei avea nevoie de puțină încredere în tine și câteva artificii vestimentare și de înfrumusețare.’

O petrecere într-o seară de vară poate fi prilejul perfect pentru ca vedeta din tine să-și facă debutul pe covorul roșu al noii tale vieți.

Dacă ești deja invitată la o petrecere în acest weekend, poți începe pregătirile. Crezi că vedete ca Angelina Jolie sau Jennifer Aniston se pregătesc de premiile Oscar cu câteva ore înainte de festivitate? În niciun caz.

Pregătește-ți corpul

Bea sucuri de fructe, hidratează-te și dormi. Ai nevoie de vitamine, apă și odihnă ca să poți rezista unei nopți întregi de petrecere. Doar nu vrei ca alcoolul și oboseala să lase urme.

Pregătește-ți pielea

Dacă vrei să strălucești în noaptea în care îți vei face debutul ca vedeta verii, exfoliează-ți pielea, folosește un autobronzant cu bronzare treptată și folosește crema aceea hidratantă cu care uiți de obicei să te dai după duș.

Lumina artificială poate fi nemiloasă cu tenul tău, așa că folosește o mască hidratantă înainte să te machiezi.

Alege un machiaj smokey

Ce poate fi mai sexy decât un machiaj smokey eyes? Crede-mă că nimic nu este mai potrivit pentru o vedetă! Nu-ți fie frică de acest machiaj! Este foarte ușor de făcut! Ai nevoie de un fond de ten cu acoperire medie spre mare (vrei ca tenul tău să arate impecabil), o paletă de farduri de pleoape în nuanțe nude, precum paleta de farduri Color Riche Nude Beige, de la L’Oréal Makeup Designer/Paris, și un creion negru kohl. O mascara pentru volum și un ruj cremos de culoare deschisă îți vor defini perfect look-ul!

Aplică fondul de ten cu degetele și uniformizează-l cu un burețel special. Dacă vrei să strălucești cu adevărat, aplică deasupra obrajilor și sub sprâncene puțină pudră iluminatoare.

Pentru ca fardul de pleoape să-ți reziste toată noaptea, folosește ca bază un fard cremos de culoare neutră. Din paleta de farduri, aplică o nuanță deschisă pe mijlocul pleoapei și o nuanță mai închisă în colțul intern al ochiului. Amestecă culorile cu o pensulă de blending, apoi creionează ochii puternic cu un creion negru kohl. Folosește o pensulă burețel și estompează conturul ca și cum l-ai întinde. La final aplică din belșug mascara, piaptănă sprâncenele și rujează-ți buzele. Cine se uită acum în oglindă? O diva cu potențial de Hollywood!

Optează pentru o ținută sexy

Un singur pas te desparte de petrecerea vieții tale: outfitul! Vrei ceva sexy, flirty și confortabil (ca să dansezi toată noaptea). Încearcă o rochie scurtă fără umeri într-o culoare care să contrasteze cu noua ta piele arămie și o pereche de sandale cu toc confortabile, dar feminine.

Petrecerea poate să înceapă! Capul sus, zâmbetul larg și atenție la paparazzi!

sursa: unica.ro

CITEȘTE ȘI:

Cum îți îngrijești tenul în vacanță

Cinci greșeli pe care le faci atunci când cumperi un costum de baie

Vrei să fii irezistibilă? Iată coafurile de care sunt extrem de atrași bărbații

5 greșeli pe care le faci când îți aplici oja

Cum să îți faci o grădină frumoasă pe balcon – GALERIE FOTO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Reggio Calabria, și-a pierdut cunoștința și a murit brusc, noaptea pe stradă

Consiliul Diasporei, rezultatul manipulării PNL și PSD. ”Cerem Parlamentului României să nu voteze acest Consiliu”