in

Furtună asupra naționalei italiene la numai o lună până la Europene. Mafie și partide trucate

Partide de fotbal trucate în seria B și camorra implicată în afacerea pariurilor. După anchetele Direcției Districtuale Antimafia din Napoli, carabinierii din Napoli au executat un mandat de arestare emis pe numele a 10 persoane considerate afiliate clanului mafiot Vanella Grassi din Secondigliano. Printre anchetați se află și un fotbalist profesionist.

Este vorba de Armando Izzo, convocat de selecționarul Antonio Conte în cantonamentul de pregătire pentru Euro 2016. Totuși, pe numele fotbalistului nu a fost emis niciun mandat. Potrivit investigatorilor de la Comandamentul carabinierilor din Napoli, prin intermediul fotbalistului, care avea rol de ”contact”, șeful clanului Umberto Accurso, arestat de carabinieri pe 11 mai, și oamenii săi au atras în orbita infracțională alți subiecți: aceștia au pus la dispoziție sume imense de bani pentru a corupe jucătorii unei echipe de Seria B. Potrivit Direcției Districtuale Antimafia din Napoli, clanul Vinella Grassi a influențat două partide din campionatul de Serie B 2013-2014.

Este vorba de meciurile Modena-Avellino, disputat pe 17 mai 2014, și Avellino-Reggina, disputat pe 25 mai 2014. Înainte de aceste partide a eșuat proiectul de alterare a rezultatului pentru Avellino-Trapani, în timp ce următorul aranjament Padova-Avellino a fost dejucat de intervenția carabinierilor, care l-au arestat pe Antonio Accurso și alți afiliați pentru implicarea lor în uciderea fraților Matuozzo.

CITEȘTE ȘI:

Eleganță în Naționala României de fotbal: papionul tricolor oferit de maestrul Daniel Robu

70 de medalii obţinute de sportivii români la Verona. Artele Marţiale pot salva România

Italia, cetăţenie sportivă, legea a ajuns la Senat

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

După criticile pentru slăbitul excesiv și bârfele privind trădarea soțului, Angelina Jolie face un anunț

150.000 de elevi români în Italia. Un elev din zece din şcolile italiene este străin