in

Îngrijirea tenului la 20 de ani

Îngrijirea tenului diferă de la o vârstă la alta. Cel puţin, la vârsta de 20 de ani, trebuie să te asiguri că rutina ta de îngrijire nu este ca cea ideală pentru vârsta de 30 de ani, de exemplu. 

Tratamente împotriva acneei. Dacă ai probleme cu acneea, încearcă să fololseşti produse care să-ţi cureţe tenul sau diferite tratamente care au în componenţa lor acid salicilic sau peroxid de benzoil. Aceste ingrediente active te vor ajuta să scapi de bacteriile care cauzează acneea şi să calmeze zonele uleioase ale feţei.

Cremă hidratantă cu factor de protecţie. Fie că este vorba de o cremă hidratantă sau de un fond de ten, acestea trebuie să conţină factor de protecţie. De exemplu, cremele pentru protecţie solară sunt primele şi cele mai potrivite creme care acţionează împotriva razelor UV, minimizând pericolele radicale care pot cauza îmbătrânirea prematură.

Retinol. Probabil te vei întreba de ce să foloseşti retinol dacă nu ai riduri? Ei bine, după vârsta de 20 de ani, colagenul din piele începe să nu mai funcţioneze corespunzător, iar după vârsta de 20 de ani, acesta este produs cu un procent mai puţin cu fiecare an. Pentru a evita primele semne de îmbătrânire, optează pentru folosirea unei creme de noapte cu retinol în compoziţie, potrivit one.ro.

CITEȘTE ȘI:

Adio deodorante, japonezii au inventat ventilatorul pentru subraț. Vezi cum funcționează

Trucuri pentru frumusețe la tine acasă!

Credeai că celebritățile au o viață de vis? Iată dramele unora dintre ele

Cinci greșeli pe care le faci atunci când cumperi un costum de baie

Fii vedeta petrecerilor de vară. Iată cum

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Obișnuiești să gătești la temperaturi foarte mari? Iată de ce trebuie să nu mai faci acest lucru

Contrabandă de ţigări la Napoli, 6 tone de tutun într-un tir românesc, sechestru de 1 milion de euro