in

Îngrijirea tenului la 30 de ani

Vârsta de 30 de ani este vârsta tipică la care orice femeie începe să se gândească la produse antiîmbătrânire şi, ce-i drept, aceasta fiind şi vârsta la care procesul de îmbătrânire începe să-şi facă apariţia.

Iată câteva sfaturi şi produse care te pot ajuta la prefenire acestuia, dar şi la îngrijirea pielii într-un mod adecvat vârstei.

Produs de exfoliere AHA (cu acizi alpha-hydroxy). Odată cu atingerea pragului de 30 de ani, există foarte multe modificări care au loc în interiorul pielii, modificări care nu sunt vizibile la suprafaţă. În interiorul straturilor de piele, dermul îşi pierde stabilitatea, iar pielea devine mai puţin elastică. Pentru a combate aceste schimbări vizibile, foloseşte un produs AHA, de două sau de trei ori pe săptămână. Acest tip de produs ajută la refacerea celulelor moarte, minimizează porii şi îmbunătăţeşte textura pielii.

Ser antioxidant. Antioxidanţii sunt cheia unei rutine de frumuseţe corespunzătoare vârstei de 30 de ani. Aceştia luptă împotriva problemelor provocate de razele UV în urma aplicării incorecte a cremei de protecţie solară. Serurile cu vitamina C, vitamina E şi acid ferulic pot repara pielea atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii.

Retinol prescris. Ideal este să consulţi un dermatolog care-ţi poate prescrie retinolul pe care să-l poţi folosi în fiecare seară. De asemenea, asigură-te că foloseşti tratamentul atât în zona gâtului, cât şi pe decolteu, scrie one.ro.

CITEȘTE ȘI:

Bronz sănătos, rapid și rezistent? Iată câteva trucuri

Îngrijirea tenului la 20 de ani

Vara, timpul vacanțelor și… hoților

Cum îți îngrijești tenul în vacanță

Fii vedeta petrecerilor de vară. Iată cum

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Studiu european: rasismul, normalitate pe internet

Români arestaţi pentru droguri și arme la Marsala