in

Îngrijirea tenului la 50 de ani

La vârsta de 50 de ani, corpul suferă de o cădere drastică de hormoni în timpul menopauzei, iar semnele naturale de îmbătrânire sunt foarte vizibile, producerea colagenului scăzând, de asemenea.

Hidratarea continuă va ajuta pielea să-şi recapete elasticitatea şi strălucirea şi, pe lângă asta, trebuie să renunţi la cremele şi tratamentele dure, cu retinol. De altfel, continuă să foloseşti creme cu factor de protecţie solară.

Un demachiant blând. Aşa cum am menţionat înainte, la vârsta de 50 de ani, elasticitatea pielii scade dramatic, aceasta devenind din ce în ce mai uscată. Optează pentru o cremă sau pentru un demachiant pe bază de ulei care va reuşi să îndepărteze murdăria şi impurităţile de pe piele fără să o irite.

Ser cu acid hialuronic. Optează pentru un produs cu un nivel crescut de acid hialuronic care să-i ofere pielii hidratarea de care are nevoie. Acidul hialuronic este derivat din ingrediente naturale, oferind luminozitate tenului şi, totodată, fiind un produs uşor şi nelipicios.

Hidratant cu ceramidă. La această vârstă, epidermele pierd foarte multe lipide care menţin tenul hidratat, iar din această cauză are loc apariţia ridurilor. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea devine mai subţire, pierzând foarte multe grăsimi, iar aceasta nu va mai arăta tânără şi fină. Ceramidele pot ajuta la hidratarea tenului şi-i oferă acestuia un aspect radiant, scrie one.ro.

 

CITEȘTE ȘI:

Rețeta-minune care îți întinerește fața văzând cu ochii

Adio deodorante, japonezii au inventat ventilatorul pentru subraț. Vezi cum funcționează

Trucuri pentru frumusețe la tine acasă!

Fii vedeta petrecerilor de vară. Iată cum

Cinci greșeli pe care le faci atunci când cumperi un costum de baie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șapte medalii pentru România la Olimpiada Central Europeană de Informatică

Momente de teroare la Genzano, maşina unui român incendiată