in

Lasă câinele închis în mașină și pleacă. Câteva persoane se apropie pentru a-l salva și descoperă un bilet lăsat de stăpân. Vezi mesajul devenit viral

Scena este mereu aceeași. Cineva trece pe lângă o mașină și își dă seama că înăuntru este închis un câine. Mai întâi alarma, apoi urletele, apoi se opresc și alți trecători pentru a verifica, în fine este chemată poliția pentru a se evita o nenorocire. Însă de data aceasta totul este diferit. Câinele nu este chiar singur ci este însoțit de un mesaj lipit de un geam al mașinii pe care stăpânul lui a scris: ”Vă rog, nu spargeți geamul! Aerul condiționat este pornit, are apă și ascultă muzica preferată”.

O scenă neobișnuită, care a fost fotografiată și distribuită pe Twitter, dar care totuși nu a evitat crearea unei dezbateri privind oportunitatea lăsării unui animal singur în mașină. ”Unele cazuri sunt diferite – a comentat un purtător de cuvânt al RSPCA, organizație engleză de apărare a drepturilor animalelor – astfel că nu putem spune dacă acest câine a fost sau nu în pericol. Unele mașini sunt adaptate pentru a face animalele să se simtă în largul lor, aceasta ar putea fi una dintre acelea”. Cu toate acestea, geamul ar fi fost făcut țăndări dacă nu era acel mesaj.

CITEȘTE ȘI:

Contrabandă de ţigări, români prinși la Torino, descoperiți cu un câine special dresat pentru găsirea de tutun

A ucis un român pentru că îi deranja câinele, italian condamnat la şase ani de închisoare

Întreţinerea unui câine în Italia: 1700 de euro!

Milano, român de 52 de ani, ucis pentru că voia să mângâie un câine

“Lăsat să moară ca un câine de patroni”, trei italieni la proces

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Costa Concordia, procesul în apel s-a încheiat. Schettino, condamnat la 16 ani de închisoare

Italia, 1,4 milioane de contribuabili obligați să restituie Bonusul Irpef de 80 de euro