in

Miss Universe 2016 este Iris Mittenaere, franțuzoaică de 23 de ani

Iris Mittenaere și-a adjudecat mult râvnitul titlu de Miss Universe 2016 după ce le-a învins pe celelalte două finaliste, Raquel Pelissier – Miss Haiti, de 23 de ani, și Andrea Tovar – Miss Columbia, de 23. Iris, studentă la Stomatologie, a declarat pe timpul unei conferințe de presă la Manila că ”Franța și Europa au cu adevărat nevoie de o Miss Universe”.

Tânăra este a doua franțuzoaică care câștigă titlul după ce Christiane Martel și l-a adjudecat în 1953 și prima europeancă din ultimii 26 de ani. Ultima reprezentantă a Vechiului Continent care a triumfat a fost norvegianca Mona Grudt, în 1990.

Iris, care a participat la Miss Universe datorită câștigării titlului de Miss Franța, a primit coronița de la filipineza Pia Wurtzbach, Miss Universe 2015. ”Miss Universe era un vis, toate fetele ar vrea să fie Miss Universe” și ”eu doresc să ajut persoanele, vreau să înțeleg persoanele, vreau să întâlnesc persoanele, iată de ce este un vis pentru mine”, a declarat Iris purtând coronița.

Moldoveanca Alina Chirciu, desemnată Miss Perfect Body la Miss International 2016

O româncă are succes în lumea modei de la Milano, după ce a creat rochia pentru Miss World

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Români ținuți în sclavie la Foggia: violență, fără apă potabilă, electricitate și servicii igienice. ”Caporal” arestat la Foggia

Salvini: «Vom legaliza prostituția și vom reintroduce serviciul militar». Meloni: «Imigrația nu este un drept»