in

Piele fără imperfecțiuni, ori de câte ori vei alege să te epilezi. Iată 5 trucuri

Mai mult ca oricând, vara e important ca picioarele noastre să arate impecabil. Fără iritații, fără fire crescute sub piele… pur și simplu o piele fină, catifelată, strălucitoare!

Dacă te epilezi cu aparatul de ras, așa cum fac multe femei, din lipsă de timp sau pentru a evita durerea, atunci cu siguranță că micile puncte roșii, inestetice, care apar uneori după epilat, îți sunt cunoscute. Tocmai de aceea, azi îți spunem 5 trucuri care te vor ajuta să ai o piele fără imperfecțiuni, ori de câte ori vei alege să te epilezi cu aparatul de ras, scrie unica.ro.

Pregătește-ți pielea pentru epilat

Asta înseamnă să îți exfoliezi pielea săptămânal și să o hidratezi în fiecare zi. Fără exfoliere și hidratare, pielea poate fi predispusă la uscare, iar o piele uscată e dificil de epilat, chiar și cu aparatul de ras pentru că devine foarte sensibilă, se irită și se înroșește.

Epilează-te mereu cu apă călduță

Sunt femei care se epilează cu aparatul de ras pur și simplu, “pe uscat”, fapt care agresează foarte mult pielea, dar sunt și femei care o fac cu apă fierbinte, crezând că asta va face pielea mai moale și mai ușor de epilat. Ambele metode sunt greșite, pentru că extremele nu sunt niciodată bune.

Atunci când te epilezi cu aparatul de ras, apa trebuie să fie călduță și e de preferat să aștepți măcar 5-10 minute de când ai intrat în duș și până începi să te epilezi.

Folosește întotdeauna o spumă sau o cremă de ras

Nu apela niciodată la săpun atunci când te epilezi cu aparatul de ras, pentru că săpunul tinde să usuce pielea, iar asta ne întoarce la primul punct, în care îți spuneam că pielea uscată e dificil de epilat.

Optează pentru un aparat de ras de unică folosință, dar de calitate

Când te epilezi cu aparatul de ras, cel mai sigur pentru tine e să folosești un aparat de ras de unică folosință. Dar asta nu înseamnă că trebuie să alegi unul de o calitate îndoielnică. Din contră! Un aparat de ras de calitate va face tot procesul mult mai ușor, mai rapid și vei avea garanția că pielea ta nu va avea de suferit.

Îngrijește-ți pielea și după epilare

După epilare e bine să eviți măcar pentru câteva ore produsele care conțin alcool sau cremele cu formule foarte grase. Dar poți opta imediat pentru un gel răcoritor pe bază de substanțe naturale, care să calmeze și să hidrateze pielea.

CITEȘTE ȘI:

Exercițiile care te fac să pari mai înaltă

Masca pe bază de usturoi care îți șterge 10 ani de pe chip

5 greșeli pe care le faci când îți aplici oja

Vrei un machiaj de vedetă? Învaţă să te machiezi corect în 8 paşi!

Stai cu fața într-o chiuvetă cu gheață și felii de castraveți câteva minute. Pare nebunesc, dar rezultatul e incredibil

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Încearcă să-şi stranguleze soţia, blocat de vecini

Rigatoni cu ton și măsline