in

Stai cu fața într-o chiuvetă cu gheață și felii de castraveți câteva minute. Pare nebunesc, dar rezultatul e incredibil

O față cu pielea tonifiată, întinsă, fără riduri și pori care abia se văd, este visul oricărei femei. E nevoie de chirurgie plastică sau botox pentru îndeplinirea acestui vis? Nicidecum.

Îți dezvăluin unul dintre secretele de frumusețe ale celebrei Kate Moss care, la 40 de ani împliniți, nu a recurs niciodată la botox, operații, ajustări, la absolut nimic.

Frumoasa Kate își spală fața cu câteva cuburi de gheață amestecate cu castraveți tăiați felii. ”Dacă mă trezesc cu ochii obosiți și umflați, umplu o chiuvetă cu gheață și castraveți și îmi scufund fața. Și imediat mă simt mai bine”, a dezvăluit fostul top model.

Acest truc de frumusețe a făcut-o curioasă pe Lauren Valenti, beauty editor la Marie Claire America, care a decis să-l încerce și apoi să-și expună impresiile.

Iată ce a descoperit și ce a povestit:

1. Te doare. ”Senzația imediată este similară congelării. Parcă ți se oprește creierul și inima. Însă șocul dispare imediat și te obișnuiești cu frigul”.

2. Pielea devine mult mai compactă. ”Obrajii mei au reînviat, literalmente! Pielea opacă a dispărut odată cu șocul cauzat de gheață”.

3. Porii sunt mai puțin evidenți. ”Să fie clar, porii sunt în mod clar mai puțin evidenți”.

4. Crema pentru contur ochi va funcționa mai bine. ”Este ca și cum gheața și frigul ar pregăti pielea. Crema mea pentru ochi a răspuns foarte bine imediat după aplicare!”.

5. Fericire delirantă! ”Pielea mea s-a îmbunătățit în mod considerabil, m-am simțit mult mai bine: reîmprospătată și machiajul pe pielea regenerată arată deosebit de bine!”.

CITEȘTE ȘI:

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Cannes, într-o rochie transparentă!

O tânără din Paşcani a cucerit Italia cu frumuseţea ei: ”Cum de a câştigat ea? E româncă…”

Sportul, apa şi somnul, regulile de frumuseţe ale lui Jojo

FOTOGALLERY/ Frumuseţea Siciliei, reprezentată de o româncă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Deschide ochii, ridică-te din pat și bea imediat această băutură. În 10 zile kilogramele în plus vor dispărea

Vrei un machiaj de vedetă? Învaţă să te machiezi corect în 8 paşi!