in

Alimentele pe care trebuie să le consumi pentru un bronz de poveste

Unele alimente, prin conținutul lor de vitamine și minerale, stimulează producerea naturală de melanină, substanța care dă culoare pielii noastre, părului și chiar irisului ochilor, și care permite unui strat superficial al dermei să se coloreze dăruindu-ne mult râvnitul bronz.

Alimentele cele mai prețioase din acest punct de vedere sunt cele bogate în vitamina A, și pe primul loc, nu există îndoieli, sunt morcovii, cu 1.200 de micrograme din această substanță la suta de grame. Urmează ridichile, cu circa 500 de micrograme, caisele, cu circa 400, pepenele galben cu 200, țelina cu aceeași cantitate, ardeii și roșiile cu circa 100 micrograme.

Un alt truc pentru a pregăti pielea pentru soare constă în consumarea a douăzeci de migdale pe zi. Migdalele sunt bogate în acizi grași, care permit meținerea pielii bine hidratată și sănătoasă. Pentru păstrarea bronzului, de pe masă nu pot să lipsească piersicile și pepenele verde.

De asemenea, pentru a prelungi durata bronzului trebuie consumate alimente care conțin Omega 3 și Omega 6, importante pentru formarea și sinteza colagenului care hrănește și face elastică pielea.

CITEȘTE ȘI:

Castelfranco, cerșetor român înapoiază banii primiți în dar de la un copil

Vara, timpul vacanțelor și… hoților

Protejarea animalelor de temperaturile toride. 10 recomandări

Trucuri pentru frumusețe la tine acasă!

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă când aterizează o muscă pe mâncarea ta? Iată răspunsul

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ce au descoperit ROMÂNII la Roma: Comoara de la biserica ortodoxă din Ostia

Șase simptome ale infarctului pe care femeile nu trebuie să le ignore