in

Lalele din roșii umplute cu brânză și castraveți

Ce importantă e prezentarea pentru un aperitiv de la o masă festivă, nu? Ei bine, aici vă lăsăm rețeta unuia dintre cele mai aspectuoase, simple, ieftine și gustoase aperitive. Pe gustul tuturor românilor (și nu numai), combinația de roșii cu brânză capătă un aspect festiv sub această formă, atât de ușor de realizat de către oricine, chiar și de către un începător într-ale bucătăriei.

INGREDIENTE

– 15 roșii cherry/Roma (cca 500 g)

– 2 castraveți mici

– 16 tulpini de ceapă verde

– 240 g cremă de brânză

– 1 lingură de unt

– 1 linguriță combinată de oregano și busuoic (uscate)

– sare și piper

PREPARARE

1. Crema de brânză poate fi de care vrei tu. Combin-o cu castravetele tocat mărunt/dat pe răzătoare și stors de zeamă. Apoi adaugă peste condimentele și freacă (cu furculița sau un blender mic de mână)

2. Fă o cruce în capătul fiecărei roșii (cel în care nu are moț), scoate puțin din miez, cât să ai loc să pui umplutura de brânză.

3. Pune câte o linguriță din umplutură în fiecare roșie. În capătul opus, înfige câte o codiță de ceapă (doar partea verde), pe post de tulpină.

4. SUGESTIE DE PREZENTARE: Aranjează lalelele pe o farfurie, în formă de buchet și leagă “buchetul” format cu codița extra de ceapă.

sursa: unica.ro

CITEȘTE ȘI:

Piept de pui pane cu bulete de cașcaval

Conopidă pane cu sos de brânză

Ardei pane

REȚETĂ COCKTAIL: Cuba Libre

Praz pane

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Decât deloc, mai bine la ALDE: Aurelian Mihai deschide lista la Cameră pentru partidul lui Tăriceanu. Iată toți candidații ALDE în DIASPORA

Sfaturi de bun simţ pentru machiajul femeii de 50 de ani